Bekijk grote foto's
Kleinschalig nieuw vakantiepark op Texel
Nieuwe vakantiewoningen
Op korte afstand van de stranden
Wandelen, fietsen, strandvakantie
2,7 km

Boek EuroParcs De Koog bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

EuroParcs De Koog, Waddeneilanden

Wil jij even weg in eigen land. Kies dan voor een verblijf op Texel. De vakantie is hier relaxed en de zee is altijd dichtbij. Op EuroParcs Resort De Koog zijn ze druk bezig om een prachtig vakantieparkje te realiseren. Jonge gezinnen maar ook stellen kunnen hier volop genieten van de rust en ruimte. Je logeert hier in vakantiewoningen die geschikt zijn voor 4 personen. De vakantiehuisjes zijn vrijstaand en compact en compleet ingericht. Je kunt de auto op een eigen parkeerplaats zetten en gratis gebruik maken van WIFI.

Vakantiewalhalla Texel ontdekken
Kies je voor het waddeneiland Texel dan ben je sowieso verzekerd van een heerlijke vakantie in Nederland. De stranden van De Koog liggen op korte afstand (ongeveer 3 kilometer) van dit kleinschalige vakantiepark. Behalve een zon- en strandvakantie kun je hier ook de natuur intrekken. Het natuurgebied de Slufter ligt op korte afstand. Fiets, wandel en geniet.

Elke dag is een bijzonder avontuur op Texel
Zoveel landschappen als op Texel vind je nergens en Nederland. Bezoek zeker het Nationaal Park Duinen en je vindt hier mooie heidevelden, kwelders, duinen en zowel loof- als dennenbossen. Behalve overweldigende natuur zijn er op Texel ook musea en diverse bezienswaardigheden. Een aanrader voor bierliefhebbers is het Texels bier, doe gewoon een proeverij in de brouwerij en je weet meteen wat je favoriete bier is. Of kom alles te weten over de zeehonden in Ecomare. Sluit de dag, of begin de dag met een drankje en hapje op de terrassen van het gezellige dorpje De Koog. Fiets door de duinen naar de vuurtoren. Klim met zijn allen naar de top van de toren, het uitzicht is fantastisch. De natuur van Texel is veelzijdig en leent zich zeker voor een stevige wandeling of een sportieve fietstocht.

2023 Werkzaamheden
Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. EuroParcs doet zijn uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met EuroParcs opnemen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs De Koog!


Aanbieders op EuroParcs De Koog

EuroParcs en TUI verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs