Op de grens van Duitsland
Klein Zwemmeer
Animatie in het hoogseizoen
Vlakbij Wildlands Adventure Zoo
Ontdek Drenthe
Verwarmd Buitenzwembad
Restaurant met terras
Kinderboerderij en fietsverhuur

Boek camping Emmen bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping Emmen, Drenthe

Camping Emmen vind je net tegen de grens van Duitsland aan, in het mooie Drenthe. Deze camping ligt nog op het authentieke platteland van Nederland, en de kans is groot dat je wakker wordt met de rustige geluiden van de vele koeien en geiten in de omgeving.

Kindvriendelijk glampen in Zuid-Drenthe
Op de camping zelf is er genoeg vermaak voor de kinderen, zo is er een uitgebreid animatie programma in het hoogseizoen. Maar ook in het laagseizoen is hier voldoende te doen. Wat dacht je van het eigen zwemmeer van deze camping? Met het kleine strand en de ligweide naast dit natuurmeer kan je je hier dagen vermaken. Ook is er een buitenzwembad op het terrein, welke verwarmd is voor de wat minder warme dagen.

Met minder weer is er een slechtweerbos, waar kinderen diverse leuke activiteiten kunnen ondernemen zonder last te hebben van het weer. Met beter weer kunnen ze gebruik maken van het springkussen met glijbaan, of één van de skelters die overal op het park staan. En heb je trek na een dagje buiten dan kun je genieten van een hapje en drankje in het restaurant.

Wat te doen buiten de camping
Het centrum van Schoonebeek ligt op slechts enkele minuten fietsen, en hier kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen of een terrasje. Iets verder van de camping (15km) vind je de stad Emmen. Met een mooi historisch centrum. Ook vind je in Emmen het bekende Wildland Adventure Zoo. Deze prachtige dierentuin brengt plezier aan jong en oud!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Emmen!


Aanbieders op Emmen

Vodatent verhuurt op camping Emmen safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs