• Beoordeling toevoegen ▷ 8.4
 • Kleine campingS
 • Buitenzwembad
 • De parel van Limburg met jachthaven
  Familiecamping aan de Mookerplas
  Kinderbad met waterspeeltuin
  Wandelen, fietsen, watersport
  Sint-Jansberg, de Mookerheide
  Het Nationaal Park de Maasduinen
  Bezoek aan Grave, Nijmegen, Arnhem
  4 daagse van Nijmegen
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op camping Eldorado Mook?

   STAANPLAATSEN

  camping Eldorado Mook, Limburg

  Camping Eldorado ligt bij het plaatsje Plasmolen in het noorden van de provincie Limburg aan het recreatiemeer de Mookerplas. Zowel op het water als langs het water is er genoeg te doen. Deze camping heeft veel te bieden. De voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermark. Geen zin om te koken? Geen probleem je kunt heerliljk eten in het restaurant met een prachtig uitzicht over de Mookerplas. Het hele park is voorzien van WIFI (€)

  Voor de jongste bezoekers is er tijdens het hoogseizoen een enthousiast animatieteam aanwezig. Maar de kinderen kunnen natuurlijk ook met hun vriendjes heerlijk spelen in de speeltuin of lekker afkoelen in het kinderbad met waterspeeltuin. Vanaf de camping kun je je boot op de Mookerplas te water laten. Heerlijk genieten van diverse watersporten tot lekker rustig een hengel uitgooien.

  De ligging van deze camping is uniek. Je loopt zo het gezellige dorp Plasmolen in waar je diverse restaurantjes met gezellige terrassen aantreft. Ook de wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Al wandelend over de Mookerschans, de Heumense schans of Natuurpark de Zandberg geniet je van het prachtige uitzicht over de Maasvallei. Dit gebied, met name tussen Mook en Middelaar, heeft een rijke historie. Jachthaven en Camping Eldorado is de ideale uitvalsbasis voor mooie fietstochten of voor een stevige wandeling. De diverse routes zijn bij bij de VVV in Plasmolen te verkrijgen.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Eldorado Mook!


  Aanbieders op Eldorado Mook

  BestCamp verhuurt op camping Eldorado Mook bungalowtenten, staanplaatsen.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs