Bekijk grote foto's
Fijne kindvriendelijke camping
Spaanse camping direct aan zee
Fijn buitenbad met kinderbad
Animatie voor alle leeftijden
Padelbaan en sportveld
Het Maritiem museum van Lloret bezoeken
Barcelona bezoeken
Girona bezoeken
50 m

Camping El Pla de Mar, Cataluña

Ben je op zoek naar een fijne Spaanse camping op korte afstand van de badplaats Blanes. Camping El Pla de Mar is een kindvriendelijke camping en ligt direct aan het mooie Spaanse strand. Dit is dé Costa Brava voor een heerlijke zon, zee en strandvakantie. De voorzieningen op deze Spaanse camping zijn ruimschoots aanwezig. Animatie voor jong en oud, een fijn zwembad met apart kinderbad. Voor de ouders worden er regelmatig yogalessen georganiseerd en gezellige muziekavonden.

Wat zijn de pluspunten van deze Spaanse camping?
Dat begint uiteraard met de ligging direct aan het mooie lange zandstrand. Verder kun je ook afkoelen in een van de zwembaden of even relaxen in de bubbelbaden. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam een leuk programma voor alle leeftijden. De voetjes van de grond, een avondje karaoke en een sportieve wedstrijd met andere vakantiegangers. Ook kun je jezelf sportief uitdagen op de padelbaan of het sportveld. En dan is het avond en kun je jezelf laten verwennen in het restaurant.

De Costa Brava ontdekken vanaf de camping
Camping El Pla de Mar ligt op korte afstand van Malgrat de Mar en slechts 8 kilometer van de stad Blanes. Bezoek op ca. 4 km park Francesc Macià, één van de grootste attractieparken (40.000 m²) van de omgeving voor kinderen met o.a. speeltuinen en skatepark. Voor de tieners is er een discotheek in de directe omgeving van de camping (ca. 2,5 km). Voor de actieve gasten van camping El Pla de Mar zijn er in de omgeving diverse fiets- en wandelroutes. Een dagje Barcelona is verder natuurlijk een grote aanrader. Wandel over de bekende Ramblas, bezoek het stadion van FC Barcelona of bekijk de bouwwerken van kunstenaar Gaudí.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping El Pla de Mar!


Aanbieders op El Pla de Mar

Er staan meerdere aanbieders op camping El Pla de Mar:
Eurocamp, Suncamp, Gebetsroither en Homair Vacances verhuren luxe stacaravans.