Kindvriendelijke gezinscamping aan rivier Sûre
Echternach ligt aan de overkant
Zwembad, vissen en kanovaren
Wandelen, fietsen, stadjes bezoeken
direct

Boek camping Echternacherbrück bij:

camping Echternacherbrück, Luxemburg

Op slechts 350 km. van Utrecht ligt de mooie gastvrije camping Echternacherbruck in Luxemburg. Camping Echternacherbrück in Duitsland/Luxemburg bij het plaatsje Echternacherbrück is een gezellige en kindvriendelijke camping. De camping grenst aan de rivier de Sûre. De camping beschikt over goede voorzieningen. De ligging is uniek in het mooie vakantiegebied de "zuid-Eifel". Camping Echternacherbrück is een gezellige 4-sterren familiecamping waar zeker ook de iets oudere kinderen prima uit de voeten kunnen.

De rivier de Sûre biedt een grote hoevelheid aan leuke activiteiten: vissen, zwemmen, kanoën, dammen bouwen, enz.
Het fijne ruime zwembad met duikplanken, glijbaan, zonneweide en kinderbad is een heerlijke plek om te genieten van de vakantie.
Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma met allerhande activiteiten. Het jeugdhonk op de camping is een gezellige ontmoetingsplek voor de jeugd.
Naast de camping vind je verschillende eethuisjes en in het bruisende Echternach, slechts vijfhonderd meter verderop, is de keuze nog veel ruimer.

Het bijzondere van deze camping is dat de kampeerders niet alleen aangewezen zijn op de voorzieningen van de camping…. Je loopt zo Echternach binnen en kunt ook daar genieten van een heerlijke vakantiesfeer! Je staat op de camping aan de Duitse oever, even de brug oversteken en je bent in Luxemburg. Pak ook eens de fiets en fiets een eind langs de rivier de Sûre, die zich onverstoorbaar een weg baant langs bossen en beeldschone dorpjes. In het Müllerthal met zijn diepe kloven en ruige rotsen kun je beter zorgen voor een paar degelijke bergschoenen, en ook wel makkelijk, een zaklamp. Nog een leuke tip: een half uur rijden van de camping ligt de plaats Trier, een van de oudste steden van Noord-Europa. Een indrukwekkende stad met veel Romeinse monumenten en een schitterend plein. --

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Echternacherbrück!


Aanbieders op Echternacherbrück

Country Camp verhuurt op camping Echternacherbrück bungalowtenten (Comfort tent en Comfort Plus tent max. 6 pers. boeken bij CountryCamp).
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs