Camping tegen vestingstad Guerande
Kleinschalig, kindvriendelijk
Zwembad binnen/buiten
Stranden van La Baule op 8 km.

Boeken op camping Domaine de Bréhadour? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Domaine de Bréhadour

Over camping Domaine de Bréhadour, Pays de la Loire / Vendée

Een stadscamping, maar toch ook weer niet. Want Domaine de Bréhadour mag dan in de bebouwde kom van Guérande liggen, de échte stad ligt binnen de imposante muren van dit vestingplaatsje. Een mooie plek voor een zomeravond; vanuit de camping loop je er zo naartoe. Toch geniet je op deze camping van rust, ook 's avonds, wat het een prima keus voor gezinnen met jonge kinderen maakt.

Sportieve faciliteiten, zoals een zwembad en een tennisbaan. Voor kinderen is er een klein dierenpark, waar ook geitenkaas gemaakt wordt. Erg educatief.De zandstranden van La Baule liggen op een paar kilometer afstand (8km.).

Guérande is een fotogeniek historisch monument dat je vaak op posters ziet. De Spaanse verovering in de 14e eeuw was aanleiding voor de bouw van een metersdikkestadsmuur van anderhalve kilometer lengte plus vier versterkte stadspoorten. Ze zijn tot op de dag van vandaag intact. De oude huizen met hun leistenen daken en de geplaveide steegjes doen denken aan Keltische tijden. De stad is ook bekend om zijn orgelconcerten en de zoutwinning.

Voor de hele familie is het zoutmuseum Terre de Sel een leuk uitje. Dagtochten naar het Brière natuurpark, het gezellige havenstadje La Baule, Saint Nazaire en zelfs de dichtbijgelegen grote stad Nantes maken deze bestemming tot een gevarieerde gezinsvakantie.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine de Bréhadour!


Boeken op Domaine de Bréhadour

Op Camping Domaine de Bréhadour worden de volgende accommodaties verhuurd:
Vacanceselect, ViaLora en Suncamp verhuren luxe stacaravans.