Gezinscamping
Buitenbad en 2 pierebadjes
Restaurant met terras
Kindvriendelijk, speeltuin, minigolf
Recreatieprogramma Hoogseizoen
E3-Strand bezoeken
Kempenmuseum, Klimrijk Brabant
Eindhoven, Valkenswaard

Boek camping De Zwarte Bergen bij:

 

Accommodaties op camping De Zwarte Bergen

camping De Zwarte Bergen, Noord-Brabant

Vakantiecentrum de Zwarte Bergen heet haar gasten van harte welkom. In een mooie groene omgeving midden in de Kempen en tussen diverse charmante Brabantse dorpen ligt deze fijne camping. Hier kun je optimaal genieten van jouw vakantie. Wordt het een dag fietsen of wandelen? Ook kun je natuurlijk bij warm weer een plons in het zwembad nemen. Een voor de jongste bezoekers zijn er 2 pierenbadjes. Verder ligt het E3-strand bij Eersel op korte afstand.

Luxe kamperen in een compleet ingerichte bungalowtent
Je kunt op dit park zowel kamperen met je eigen accommodatie als huren. En sinds kort verhuurt Tentholidays hier luxe en compleet ingerichte King Size bungalowtenten.

De voorzieningen zijn allemaal keurig onderhouden en een voor een hapje en een drankje kun je hier ook terecht. Na een lange fietstocht kun je heerlijk bijkomen op het gezellige terras bij het restaurant. De kinderen maken al snel nieuwe vriendjes in een van de speeltuintjes of bij het zwembad. Ook wordt er op de camping een leuk recreatieprogramma voor alle leeftijden aangeboden.

Ontdek Noord-Brabant vanaf camping de Zwarte Bergen
Behalve fietsen en wandelen door een mooi en gastvrij landschap kun je nog veel meer activiteiten ondernemen. Wat dacht je van een dagje Beekse Bergen of de Efteling? En wat dacht je van een leuke kanotocht over de dommel. Je kunt dan volop genieten van het veelzijdige landschap. Verder zijn er op korte afstand verschillende leuke activiteiten te ondernemen zoals een bezoek aan het Outdoorpark Reusel, het E3 strand, Klimrijk Brabant.
En een dagje shoppen is natuurlijk heel leuk in de stad Eindhoven of het centrum van Valkenswaard. Of fiets de grens over naar België en neem een lekker biertje bij de Postels Abdij.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Zwarte Bergen!


Aanbieders op De Zwarte Bergen

Tentholidays verhuurt op camping De Zwarte Bergen bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs