Miniglamping in Limburg
Waterskiën bij de Ijzeren Man
Weerter Vlaai proeven
Naast Restaurant de Toerist
Ontdek 'de poort van Limburg'
Verken de natuur van Brabant en Limburg
Safaritenten
Buitenzwembad

Boek camping De Toerist bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping De Toerist, Limburg

Minicamping de Toerist wordt in 2022 een ware glamping! Met de nieuwe safaritenten die hier geplaatst worden kan jij als gast een heerlijk luxe verblijf boeken op een leuke en gezellige familie minicamping. De camping ligt direct naast Restaurant de Toerist, dit restaurant is een echte bekende voor de lokale Weertenaren. Hier kan je een lekker hapje of drankje doen, en vergeet tijdens je vakantie zeker niet om de echte 'Weerter Vlaai' te proeven.

Op de camping vind je onder andere een trampoline, springkussen en ballenbak. De kinderen zullen zich dus uitstekend vermaken! Met 25 kampeerplaatsen is de camping overzichtelijk, en zijn ze dus goed in de gaten te houden.

Door de ligging van de camping, leent deze zich uitstekend als uitvalbasis voor lange fiets- of wandeltochten. Ontdek bijvoorbeeld het natuurgebied de Kemperbroek, steek de grens over naar België of fiets door de Laurabossen. De omgeving van Weert is prachtig, en je ontdekt hier makkelijk het echte Limburg.

In de omgeving kan je verder nog waterskiën bij recreatiegebied de Ijzeren Man, outlets bezoeken bij Roermond, of de grens over naar Duitsland of België.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Toerist!


Aanbieders op De Toerist

Vodatent verhuurt op camping De Toerist safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs