Familiepark
Overdekt speelparadijs
Sporten op de Ijssel
Overdekt zwembad met kinderbas
Aan de jachthaven
Grote speeltuin
Zandstranden
Bowlen

Boeken op camping De Scherpenhof? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping De Scherpenhof, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof. Een park met veel faciliteiten en mogelijkheden in de omgeving. Een perfecte vakantiebestemming voor iedereen.

Dit complete park is gelegen aan rivier de IJssel en grenst aan de Veluwe met z'n talrijke bossen, heide en wandel- en fietspaden. Het park biedt u een combinatie van sport, spel, entertainment, natuur en ontspanning. Dit complete familiepark is gelegen aan de oevers van de rivier de IJssel. Behalve een zeer omvangrijk centrumgebouw en een compleet aanbod van faciliteiten op het park, biedt de nabije omgeving van het mooie plaatsje Terwolde a/d IJssel gevarieerde mogelijkheden voor jong en oud om leuke uitstapjes te maken. Dankzij de directe ligging aan de IJssel, vormt het park voor hengelsporters een ideale locatie. De schitterende recreatieplas op het park is omringd door zandstranden en zonneweiden. Neem de strandspullen dus maar mee!

In het centrumgebouw vindt u een verwarmd overdekt zwembad met apart kinderbad (gratis voor parkgasten!). Ook bevinden zich er onder andere een bowlingcentrum en een gezellige café/bar. Speciaal voor kinderen zijn er een uitgebreid recreatieprogramma, een grote speeltuin en het overdekte speelparadijs Play City.

Het park biedt stacaravans, bungalows, chalets en kampeerplaatsen.

Op 2 kilometer van het park kun je fietsen huren, waarmee de mooie omgeving verkend kan worden. Ga eens een dagje uit naar de Apenheul, bezorg uw kinderen de dag van hun leven in Koningin Julianatoren of snuif de oranjecultuur op bij Paleis ’t Loo. De Scherpenhof is gelegen in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen welke stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Scherpenhof!


Boeken op De Scherpenhof

Succes Holidayparcs verhuurt op camping De Scherpenhof stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs