Kindvriendelijke camping
Glampen in een echte glampingtent
Recreatiemeer om op te varen
Recreatieteam in de zomer
Wandelen, mountainbiken
Volop natuurgebieden in de omgeving
Bezoek de Skoda frabriek/museum
Praag en Dresden bezoeken

Boek De Regenboog bij:

 SAFARITENTEN

Camping De Regenboog, Noord-Bohemen

In het Noorden van Tsjechië, net over de Duitse Grens, ligt camping de Regenboog. Deze groene camping, met mooi uitzicht op het berglandschap, is ruim opgezet. De kinderen zullen zich hier in het hoogseizoen goed vermaken want er is dan een leuk activiteitenprogramma voor alle leeftijden. Verder is er volop ruimte voor de kinderen om lekker te spelen in de speeltuin of bij een van de sportveldjes. En dierenliefhebbers kunnen helpen bij het voeren van de schaapjes.

Glampen in Noord Bohemen, Tsjechië
Je logeert hier in stijlvol ingerichte safaritenten. 's Morgens haal je vers brood bij de bakker op de hoek en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt op 400 meter van de camping. In de directe omgeving zijn ook diverse lokale restaurants. Verder verzorgt het animatieteam in de zomer leuke activiteiten zoals sport- en voetbaltoernooitjes of kampvuuravonden met spannende verhalen. En de ouders komen natuurlijk ook niets te kort tijdens de barbecue avonden.

Volop activiteiten in het zomerseizoen
Je logeert hier midden in de natuur, aan de rand van het prachtige natuurgebied Narodni park Ceske Svycarsko.Overdag ga je wandelen en ontdek je op 20 minuten van de camping prachtige rotsformaties. Verder ligt er een grote recreatieplas bij de camping, dus voor een dagje bootje varen hoef je de camping niet af. Het water in het meer is niet geschikt om te zwemmen maar in de directe omgeving zijn diverse buiten- en binnenzwembaden met name de grens over in Duitsland. Verder is een dagtrip naar de stad Liberec leuk om te doen. En wat dacht je van een citytrip naar Praag, de Gouden Stad aan de rivier de Moldau? Dit is met recht een van de mooiste steden van Europa.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Regenboog!


Aanbieders op De Regenboog

Vodatent verhuurt op camping De Regenboog safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs