De Kuilart

8.3
Middel
direct
Mooi vakantiepark met camping
Ideaal voor watersporters
Subtropisch zwembad binnen
Leuke speeltuin
Eigen Jachthaven
Boten huren, zeil- en surflessen

Boeken op camping De Kuilart? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping De Kuilart, Friesland

Het 5-sterren Recreatiepark De Kuilart ligt midden in een van de mooiste delen van Friesland, de Zuidwesthoek. Zeven van de Friese 11 steden liggen binnen een straal van 20 kilometer om De Kuilart. De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen, wandelen, vissen en vooral om te watersporten. De Kuilart is een uitgebreid recreatiepark met comfortabele accommodaties en talrijke voorzieningen waardoor het hele gezin zich hier fantastisch zal vermaken.

Recreatiepark De Kuilart is een paradijs voor de watersporter. Op de Kuilart kun je diverse watersporten bedrijven zoals zeilen, varen, waterskiën en surfen. Je kunt je eigen boot meenemen en die in de jachthaven aanmeren of je kunt een boot huren. De Kuilart is een perfecte uitvalsbasis voor prachtige tochten door slingerende vaarten, over de meren en langs de dorpen en steden.

Geen zin om het water op te gaan. Geen probleem, op het park zelf vind je een bowlingbaan, disco annex filmzaal, sauna met solarium en een overdekt subtropisch zwembad. Verder diverse restaurantjes, een supermarkt en voor de jongste bezoekers een leuke speeltuin met piratenschip en skateramp.

Vind je het leuk om te kamperen in een tent of caravan? Of liever toch een luxe bungalow? Kies je voor een verblijft op de Kuilart dat heb je volop de keuze uit mooie kampeerplaatsen of luxe accommodaties.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Kuilart!


Boeken op De Kuilart


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs