Bekijk grote foto's

De Kalverliefde Farmcamps

Boerderijvakantie in Limburg
Glampen in een lodgetent op de boerderij
Kalfjes knuffelen
Kindvriendelijke vakantie in Nederland
Wandelen naar België
Mozaïeken met de boerin
Broodservice, soms Pizza-avond en/of kampvuur
Stramprooierheide

Boek De Kalverliefde Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping De Kalverliefde Farmcamps, Limburg

Op de grens met België, bij het Limburgse plaatsje Stramproy, ligt de boerderij van boer Johan en boerin Anna. Ook hun twee kinderen en de hond Max wonen hier op dit mooie vakantieplekje. Behalve landbouw vind je op deze boerderij ook rosékalveren en nog andere leuke dieren. Wat is er nu leuker dan kalfjes knuffelen in de knuffelschuur. En vind je zo'n kalf een beetje te groot, dan zijn er ook nog konijntjes, ganzen, kippen en poezen. Ook kun je hier fantastisch spelen met je nieuwe vrienden. En waarin slaap je dan? Je hebt de keuze uit twee soorten tenten. Ga jij voor de luxe Barntent met slaapzolder, keuken met vaatwasser en badkamer. Of kies je voor de luxe Farmtent met stapelbed en badkamer. En 's morgens kan de boerin een heerlijk ontbijtje aan je tent bezorgen, dat is nog eens gezellig wakker worden.

Op FarmCamps de Kalverliefde is vervelen geen optie
Om te beginnen ligt jouw lodgetent op de grens van Nederland en België, je wandelt zo de Stramprooierheide op of door het Natuurgebied Stramprooierbroek een onderdeel van het Kempen-Broek in Belgíë. Je wandelt door naaldbossen, langs velden en zelfs door nat moerasgebied. Misschien ontdek je zelfs een van de oude smokkelroutes. Op de boerderijcamping zelf kan je afspreken voor een wedstrijdje met de skelters of wie het hoogst kan springen op de trampoline. En de schommel die hangt er ook aantrekkelijk bij. En als jouw kleine zusje op de schommel zit ga jij met je vrienden voetballen of misschien wel een hut bouwen in het bos. En als het zonnetje schijnt kun je lekker kliederen bij de waterzandspeelplaats.

Leren op de boerderij tijdens je vakantie
De boer en boerin willen heel graag laten zien hoe het leven eruit ziet op de boerderij. De kleine dieren mag je meehelpen voeren en voor de grotere dieren mag je zorgen dat ze genoeg vitamientjes binnen krijgen. Verder krijg je, tijdens jouw vakantie op deze boerderij, een Boerenpaspoort met allerlei leuke opdrachten. Ook verzorgen de boer en boerin een 'Tour de Boer' zodat jij snel de weg weet op het erf. En hou je van knutselen dan kun je bij de boerin terecht voor een cursus Mozaïeken (Euro). Of wat dacht je van een huifkartocht met daarna een leuke speurtocht (Euro). Wil je toch ook iets van de omgeving zien dan kun je bij mooi weer naar Het Blauwe Meertje of het zwembad de IJzeren Mand in Weert. En vind jij een achtbaan te gek, dan ligt Toverland slechts 15 minuutjes van jouw vakantieadres. Je hoort het al wanneer jij een weekje op deze boerderij gaat glampen dan hoef je jezelf zeker niet te vervelen.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Kalverliefde Farmcamps!


Aanbieders op De Kalverliefde Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping De Kalverliefde Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs