Only Adults, camping in Brabant
Minicamping op erf kaasboerderij
Rust, ruimte
Fietsen en wandelen

Boek camping De Hooiberg bij:

camping De Hooiberg, Noord-Brabant

Op korte afstand van het gezellige Brabantse dorp Bladel ligt deze kleine groene camping de Hooiberg. Een camping waar alleen volwassenen welkom zijn. Een camping die rust en ruimte uitstraalt. Je kampeert hier op het erf van een kaasboerderij. Het terrein is langgerekt en is omheind met groen. Je wordt hartelijk ontvangen bij de receptie en hier vind je ook een klein biologische winkeltje.

Er zijn zo’n twintig ruime toerplaatsen, die om een groot grasveld liggen. Verder zijn er nog enkele kampeerplekken speciaal voor campers. Op deze groene minicamping logeer je midden in de natuur.

Heerlijk fietsen en wandelen door de bossen en langs de velden: dat kan in de Branbantse Kempen.
Het fiets- en wandelgebied loopt ver door tot over de Belgische grens, waar de Abdij van Postel een mooie bestemming is. Binnen een halfuur fietsen sta je voor de mooie gebouwen van deze Norbertijnenabdij. Fiets je liever van terrasje naar terrasje, dan zit je in de omgeving van Bladel goed. In Bladel en de omringende dorpjes zijn talloze restaurantjes te vinden, waar je op het terras kunt genieten van een welverdiend drankje.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping De Hooiberg!


Aanbieders op De Hooiberg

ACSI/EuroCampings verhuurt op camping De Hooiberg staanplaatsen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs