• Beoordeling toevoegen ▷ 9.2
 • Kleine campingS
 • Glamping
 • Kleine groene camping
 • Ontdek Noord-Oost Twente
  Ideaal om de prachtige omgeving te verkennen
  Natuurgebieden de Streu en Manderheide in de buurt
  Nieuwe zand- en waterspeelplaats
  Tegen de grens met Duitsland
  Fietsknooppunten
  Zeer kindvriendelijk
  Trampolines, wiptoestelen en skelters

  Benieuwd naar de prijzen op camping Dal van de Mosbeek?

   LODGETENTEN (BADK.)

  camping Dal van de Mosbeek, Overijssel

  Camping Dal van de Mosbeek, een authentieke groene boerderij camping in het prachtige Noordoost Twente. Slechts 1 kilometer van de Duitse grens af, maar toch in eigen land. Deze camping ligt direct aan diverse mooie natuurgebieden, zoals de Streu en de Manderberg. Vanaf de camping loopt er al een wandelpad de bossen in. Ook zijn er veel fiets knooppunten in de omgeving, met een bijzondere vermelding voor een uitdagend mountainbike parkoers. Aan de natuur is hier geen gebrek!

  De camping zelf is compleet ingericht om kinderen de tijd van hun leven te geven. Er is een gigantische air trampoline, een kleine kinderboerderij met diverse dieren, een heuse kabelbaan midden op de camping, en veel speeltoestellen zoals skelters, wiptoestellen en zandbakken. Ook is er sinds kort een nieuw zand- en waterspeelplaats. Hier kunnen de kinderen spelen met zand en water, en kunnen ze goed leren samenwerken door middel van zelfgemaakte dammen of slootjes.

  In de omgeving van de camping zijn diverse restaurants, zwembaden en andere activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld een dagje Attractiepark Slagharen of Dierenpark Nordhorn. Leuke steden in de buurt zijn Enschede of Oldenzaal, maar ook de dorpen Tubbergen en Ootmarsum zijn het bezoeken waard.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Dal van de Mosbeek!


  Aanbieders op Dal van de Mosbeek

  Vodatent verhuurt op camping Dal van de Mosbeek lodgetenten met sanitair.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs