Ontdek Noord-Oost Twente
Ideaal om de prachtige omgeving te verkennen
Natuurgebieden de Streu en Manderheide in de buurt
Nieuwe zand- en waterspeelplaats
Tegen de grens met Duitsland
Fietsknooppunten
Zeer kindvriendelijk
Trampolines, wiptoestelen en skelters

Boek camping Dal van de Mosbeek bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Dal van de Mosbeek, Overijssel

Camping Dal van de Mosbeek, een kleinschalige en groene camping in het prachtige Noordoost Twente. Slechts 1 kilometer van de Duitse grens af, maar toch in eigen land. Deze geweldige en relaxte camping ligt direct aan diverse mooie natuurgebieden, zoals de Streu en de Manderberg. Vanaf de camping loopt er al een wandelpad de bossen in. Ook zijn er veel fiets knooppunten in de omgeving, met een bijzondere vermelding voor een uitdagend mountainbike parkoers. Aan de natuur is hier geen gebrek! En heb je zin in een vers broodje 's morgens die bestel je gewoon op de camping. Het sanitair op de camping is luxe ingericht, dus dat wordt comfortabel glampen.

De camping zelf is compleet ingericht om kinderen de tijd van hun leven te geven
Er is een gigantische air trampoline, een kleine kinderboerderij met diverse dieren, een heuse kabelbaan midden op de camping, en veel speeltoestellen zoals skelters, wiptoestellen en zandbakken. Ook is er sinds kort een nieuw zand- en waterspeelplaats. Hier kunnen de kinderen spelen met zand en water, en kunnen ze goed leren samenwerken door middel van zelfgemaakte dammen of slootjes.

In de omgeving van de camping zijn diverse restaurants, zwembaden en andere activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld een dagje Attractiepark Slagharen of Dierenpark Nordhorn. Leuke steden in de buurt zijn Enschede of Oldenzaal, maar ook de dorpen Tubbergen en Ootmarsum zijn het bezoeken waard.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Dal van de Mosbeek!


Aanbieders op Dal van de Mosbeek

Vodatent verhuurt op camping Dal van de Mosbeek lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs