Op 5 kilometer van de stranden van Costa Smeralda
Groot buitenzwembad
Ontdek de baaien van Sardinië
Ontdek Golfo Aranci
Kleinschalige camping
Miniclub in hoogseizoen
8 kilometer boven Olbia
Shuttlebus naar het strand
5000 m

Boek camping Cugnana bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

camping Cugnana, Sardinië

Op het Italiaanse eiland Sardinië, net ten noorden van Olbia, vind je Camping Cugnana. In deze omgeving waan je je even in de Caraïben. Met de prachtige baaien en helder blauw water. De camping ligt op zo'n 5 kilometer van het strand, maar er is een gratis shuttle bus die elke ochtend heen en weer rijdt. Ontdek vanaf deze camping de Costa Smeralda met al zijn pracht en praal.

De camping zelf ligt in een prachtige groene oase, waar je helemaal tot rust kan komen. Ook vind je hierdoor genoeg schaduw op de camping, wat zeker in het hoogseizoen geen onoverbodige luxe is. Op de camping vind je verder een voetbalveld, een tennisbaan, en een groot buitenzwembad van zo'n 2000m². Zeker dat de kids zich hier goed gaan vermaken!

Bij het campingrestaurant kan je heerlijke pizza's eten of halen, en de poolbar heeft diverse snacks en dranken op voorraad voor de middag trek. Zo hoef je nergens naartoe! Wil je toch liever het eiland ontdekken? Ga dan een dagje naar Olbia, ontdek alle baaitjes van de Costa Smeralda, ontdek de Golfo Aranci óf probeer een glimps op te vangen van de dolfijnen die regelmatig bij de Maddalena Archipel te vinden zijn.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Cugnana!


Aanbieders op Cugnana

Vacanceselect verhuurt op camping Cugnana chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs