Gezinscamping in de Camargue
2 zwembaden met glijbaan/kleuterbad
Hoogseizoen: vermaak jong en oud
Bezoek Arles: Amfitheater

Boek camping Crin Blanc bij:

camping Crin Blanc, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Domaine du Crin Blanc bij de plaats Arles ligt middenin het Parc Régional de Camargue met prachtige meren en zandbanken. Als je ongerepte natuur graag combineert met cultuur, dan heb je de juiste keuze gemaakt. (deze streek staat bekend om zijn muggen DEET producten meenemen!)

Volop waterpret
Middenin het groene natuurpark van Camargue verwelkomt camping Crin Blanc het hele gezin. Camping Le Domaine du Crin Blanc beschikt over een groot waterparadijs met twee zwembaden en een waterglijbaan. Kleine kinderen kunnen terecht in het kinderbad. De zwembaden worden ook gebruikt voor wedstrijden waterpolo en lessen aquagym. Sportievelingen kunnen ook sporten als beachvolleybal, tafeltennis, tennis, boogschieten en jeu de boules beoefenen. Gratis WiFi. Kinderen kunnen zich in het hoogseizoen aansluiten bij de miniclub. ’s Avonds kun je dan genieten van karaoke, cabaret en bingo.

Buiten het terrein strekken talloze wegen zich voor je uit : je kunt kuddes bekijken, veehoeders ontmoeten, slenteren over Provençaalse markten. En je kunt elke dag watersportactiviteiten beoefenen of paardrijden! .

De omgeving van camping Le Domaine du Crin Blanc is allereerst geschikt voor natuurliefhebbers. Je kunt wandelen en fietsen langs wateren, door bossen en over akkers. In Arles staat een amfitheater dat je echt niet mag missen. Het is 2000 jaar oud en een van de belangrijkste monumenten uit de Romeinse tijd, en het is opengesteld voor publiek. Ook kun je in de omgeving van de camping de abdij van Montmajour, de kapel van Trinitaires en de kapel van Charité bezoeken.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Crin Blanc!


Aanbieders op Crin Blanc

Vacanceselect verhuurt op camping Crin Blanc stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs