• Beoordeling toevoegen ▷ 6.4
 • Aan het strand
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Vakantiepark in Sussex
  Actieve vakantie met het hele gezin
  Binnen- en buitenbad
  South Downs, natuurgebied
  aan zee

  Benieuwd naar de prijzen op camping Combe Haven?

  camping Combe Haven, Zuid Engeland

  Zoek je een fijn vakantiepark in Zuid Engeland? Er is altijd wat te doen in Combe Haven Holiday Park, volop activiteiten voor jong en oud, zowel overdag als 's avonds. Het park ligt op een heuvel en heeft daardoor een mooi uitzicht over Hastings. Er zijn diverse goede voorzieningen zoals een receptie, bar en restaurant, pizzarestaurant, minimarkt en entertainment. Gratis WiFi in de Mash and Barrel bar en in het restaurant.

  Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen.
  Boek je via de Jong dan heb je gratis toegang tot de zwembaden en mogen de kinderen deelnemen aan de activiteiten en diverse sportieve activiteiten.

  Kindvriendelijke voorzieningen in Zuid-Engeland
  De waterratjes kunnen zich helemaal uitleven in het verwarmd binnenzwembad met glijbaan en verwarmd buitenzwembad met glijbaan en kinderbad (geopend van ca. 24/5 - 23/8). Verder kunnen zij met hun vriendjes naar de kinderclubs, kinderspeelplaats, natuurreservaat, sporthal en voetbaltraining. Tegen betaling kunnen er diverse activiteiten gevolgd worden: lessen in schermen en boogschieten, karten, rollerdisco, biljart, minibowling, familie golfbaan en wasserette. Dit is slechts een greep uit de vele bezigheden.

  Ontdek Sussex met de mooie vissersplaatsjes en prachtige historische plaatsen
  St. Leonards ligt net ten westen van de plaats Hastings, een historisch vissersdorp bekend om de Slag bij Hastings in 1066 door het invasieleger van Willem de Veroveraar. De natuur van de nabijgelegen South Downs is de moeite waard, net als een bezichtiging van de diverse kastelen en landhuizen in deze regio. Het sprookjesachtige Bodiam Castle is hier een mooi voorbeeld van. Of breng een bezoek aan Brighton, een typisch Engelse badplaats met wel een heel bijzonder paleis, Royal Pavilion, gebouwd in Oosterse stijl.

  Tenslotte verdient het Isle of Wight een aparte vermelding. Er zijn vele ferry-overtochten naar dit bijzondere, leuke en mooie eiland.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Combe Haven!


  Aanbieders op Combe Haven

  De Jong Intra verhuurt op camping Combe Haven stacaravans.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs