Bekijk grote foto's

Center Parcs Park Zandvoort

Aan de Noordzeekust
Aqua Mundo tropisch zwemparadijs
Splinternieuwe wildwaterbaan
Activiteiten voor alle leeftijden
Kies uit 3 restaurants onder de palmen

Boek Center Parcs Park Zandvoort bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Center Parcs Park Zandvoort, Noord-Holland

CenterParcs Park Zandvoort biedt een alles voor een topvakantie in Noord-Holland. Zoals de naam al aangeeft ligt dit park vlak bij Zandvoort en zo ook bij het Circuit Park Zandvoort waar diverse grote evenementen georganiseerd worden. Je kunt ook een bezoek brengen aan de hoofdstad Amsterdam of aan het Noordzeestrand. Verder vind je hier alles voor een heerlijk strandvakantie. De Noordzee ligt zowat voor de deur. Heerlijk toch zo'n wandeling door de duinen of over de boulervard van Zandvoort?

Wandel vanaf het vakantiepark het strand op
Vanuit de cottages centraal gelegen in de duinen is de branding van de Noordzee op loopafstand. Maak een mooie lange wandeling, of huur een fiets en volg de kustlijn. Bouw samen met de kinderen een zandkasteel en surf op de golven tot de zon ondergaat.

Het Center Parcs Zandvoort is verder natuurlijk een paradijs voor een actieve vakantie.
Gooi een strike op de bowlingbaan in de indoor Beach Factory, waar het altijd zomer is. En naast de golven van de zee is er natuurlijk de Aqua Mundo met zijn tropische temperaturen en een 25-meter bad. En nog niet genoeg actie? Wat dacht je van een battle met een lasergun, of boogschieten en de Jump-XL? Voor de jongste bezoekers is er een leuke kinderboerderij en kunnen ze regelmatig deelnemen aan een workshop. Vier daarna de overwinning met een heerlijke maaltijd in één van de restaurants.

De cottages liggen heerlijk rustig in de duinen. Liever de drukte van een grote stad? De steden Amsterdam, Haarlem en Bloemendaal liggen om de hoek. En dan weer thuis komen op het vakantiepark om lekker te relaxen!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Park Zandvoort!


Aanbieders op Center Parcs Park Zandvoort

TUI verhuurt op Center Parcs Park Zandvoort chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs