Aan de Noordzeekust
Aqua Mundo tropisch zwemparadijs
Splinternieuwe wildwaterbaan
Activiteiten voor alle leeftijden
Kies uit 3 restaurants onder de palmen

Boek Center Parcs Park Zandvoort bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Aanbiedingen en specials op Center Parcs Park Zandvoort:

Center Parcs Park Zandvoort, Noord-Holland

Park Zandvoort biedt een variërende vakantie in Noord-Holland. Zoals de naam al aangeeft ligt dit park vlak bij Zandvoort en zo ook bij het Circuit Park Zandvoort waar diverse grote evenementen georganiseerd worden. Je kunt ook een bezoek brengen aan de hoofdstad Amsterdam of aan het Noordzeestrand.

Vanuit de cottages centraal gelegen in de duinen is de branding van de Noordzee op loopafstand. Maak een mooie lange wandelin, of huur een fiets en volg de kustlijn. Bouw samen met de kinderen een zandkasteel en surf op de golven tot de zon ondergaat.

Je vindt een diversiteit aan mogelijkheden in Park Zandvoort. Gooi een strike op de bowlingbaan in de indoor Beach Factory, waar het altijd zomer is. Vier daarna de overwinning met een heerlijke maaltijd in één van de restaurants. En naast de golven van de zee is er natuurlijk de Aqua Mundo met zijn tropische temperaturen en een 25-meter bad.

Vanaf het 4-sterren hotel van Park Zandvoort kijk je uit over zee, vanuit alle kamers. De cottages liggen heerlijk rustig in de duinen. Liever de drukte van een grote stad? De steden Amsterdam, Haarlem en Bloemendaal liggen om de hoek. En dan weer thuis komen op het vakantiepark om lekker te relaxen!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Park Zandvoort!


Aanbieders op Center Parcs Park Zandvoort

CenterParcs verhuurt op Center Parcs Park Zandvoort chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs