Center Parcs Park Bostalsee

In de Saarlandse heuvels
Aqua Mundo waterparadijs
Health & Beauty Center
Natuurpark Saar-Hunsrück

Boek Center Parcs Park Bostalsee bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Center Parcs Park Bostalsee, Saarland

Watersporters en kinderen zullen het op Park Bostalsee heel erg naar hun zin hebben. Het park ligt tussen de heuvels van het Saarland. Het grote watersportmeer is een droom voor zeilers en surfers. Ben je niet zo'n watersporter dan kun je eindeloos wandelen en fietsen over het grote netwerk van wandel- en fietspaden.

Zwemmen, wandelen, en kindvriendelijk
Dit park heeft natuurlijk alles in huis wat je gewend bent van een Center Parcs complex. Wat dacht je van het tropische zwembadcomplex Aqua Mundo met een 3-tal waterglijbanen. Verder kunnen de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin en bij de bowlingbaan. Honger van al die activiteiten, geen probleem er zijn diverse restaurants en ook een supermarkt.

De woningen/cottages liggen mooi aangelegd tegen een heuvel. Zij hebben elk hun eigen uiterlijk en een mooi uitzicht over of op het meer.
De omgeving leent zich natuurlijk perfect voor mooie wandelingen en leuke fietstochten of het bezoeken van diverse mooie steden. Saarland - Natuurpark Saar-Hunsrück - St. Wendel: Park Bostalsee ligt precies in het midden van deze drie regio's.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Park Bostalsee!


Aanbieders op Center Parcs Park Bostalsee

TUI verhuurt op Center Parcs Park Bostalsee chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs