Deep Nature Spa wellness
Aqua Mundo waterparadijs
Fietstochten en kanovaren
Klimparcours
Bezoek de kastelen aan de Loire
Kanoverhuur
Baluba indoor speelparadijs
Wellness
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Centre-Val de Loire.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek Center Parcs Les Hauts de Bruyères bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Center Parcs Les Hauts de Bruyères, Centre-Val de Loire

Ga op ontdekking in de Sologne en het natuurlijke en historische erfgoed van deze Franse streek. Een bosrijke streek met prachtige kastelen. In het Center Parcs park les Hauts de Bruyères kijk je uit vanaf het terras op bomen, heide, zandvlakten, kanalen en meren. Fietstochten of kanovaren, Klimparcours, ontdekking van de flora en fauna, zeg het maar. Het park is ideaal voor allerlei activiteiten in de vrije natuur. Gelegen in het bos van het dorp Chaumont-sur-Tharonne, tussen Chambord en Lamotte-Beuvron, is dit het ideale startpunt voor het bezoeken van de prachtige kastelen van de Loire.

Wellness: Nature & Spa
Ontdek "Nature & Spa", een oasis van welzijn! Aqua Balneo, een ruimte van meer dan 450 m² met sauna, hammam en privézwembad, waar je terecht kunt voor fijne relaxmomenten. In Aqua Sana, laat een gespecialiseerd team de gasten kennis maken met de lichaams- en gezichtsverzorging die het best bij hen past met producten uit de lijn Ella Baché. En om optimaal van deze verwenmomenten te genieten, kun je de Nature & Spa arrangementen tegelijkertijd met de cottage of bij aankomst reserveren.

Aqua Mundo
Lente, zomer, herfst of winter, ongeacht het seizoen, het water in Aqua Mundo heeft altijd dezelfde aangename temperatuur van 29°C. Wandel tussen de palmen, maak pret onder de watervallen, glijd van de Wild waterbaan... In dit waterparadijs worden volwassenen weer even kind, hebben kinderen dolle pret en kijken de allerkleinsten hun ogen uit.

Sport en vrije tijd voor iedereen
Te voet, op de fiets, te land, in de lucht of op het water, je kunt hier op allerlei manieren bewegen, een luchtje scheppen en... iets beleven! Er zijn voor alle leeftijden en interesses leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Fietstochten, kanovaren, quad, tennis, boogschieten, bowling, paintball... Vervelen op Center Parcs Les Haust de Bruyères is zeker geen optie.

Voor de kinderen
In het park les Hauts de Bruyères is alles aanwezig om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Van peuter tot tiener, er is voor elke leeftijd iets te doen. Leuke workshops, de natuur ontdekken, ponyritten, Klimparcours, Fun Bikes... Elke dag tijdens je vakantie is er wel iets te doen, dus dat wordt optimaal genieten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Les Hauts de Bruyères!


Aanbieders op Center Parcs Les Hauts de Bruyères

CenterParcs verhuurt op Center Parcs Les Hauts de Bruyères chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs