Bekijk grote foto's

Center Parcs Les Ardennes

Verblijf in een compleet vernieuwde cottage
Vakantie in de Ardennen, mountainbiken
Niet ver van PlopsaCoo
Met quad, e-bike of mountainbike door de Ardennen
High Adventure Experience
Dubbele glijbaan in de vernieuwde Aqua Mundo
Action Factory met binnenactiviteiten
Aqua Mundo waterpaleis

Boek Center Parcs Les Ardennes bij:

 CHALET/HUISJE/APPT


Center Parcs Les Ardennes, Ardennen

Op vakantiepark Center Parcs Les Ardennes in Vielsalm vind je de perfecte mix van stoere actie en heerlijke rust in de avontuurlijke Ardennen.
De ligging midden in de Ardennen nodigt de gasten uit voor diverse wandel- en mountainbike-routes Verder kun je ook diverse outdoor activiteiten beoefenen. Dit is de perfecte combinatie van een vakantie midden in de natuur en lekker actief bezig zijn.

Alle cottages op dit park zijn compleet vernieuwd, van badkamer tot keuken, van vloer tot plafond. Kom je met je gezin, of met je hele vriendenclub van 20 personen? In Les Ardennes vind je de perfecte cottage. En laat gelijk vast handdoeken klaarleggen, laat je boodschappen bezorgen of boek een Barbecue Arrangement.

Spelen en spetteren met alle vriendjes
De Aqua Mundo in Les Ardennes heeft twee glijbanen naast elkaar waar je lekker vanaf kan racen. En natuurlijk kun je in de Aqua Mundo ook zwemmen, spetteren, spelen en relaxen. Je vind hier behalve de glijbanen ook het golfslagbad, de bubbelbaden, babyzwemmen en de aqua workouts, de ideale vakantie-fitnessoefeningen in het warme water voor iedereen.

Voor de aktieve gasten is er de High Adventure Experience, klimmen en klauteren tussen de boomtoppen, of de Cool Factor: Paintball. Met de Quad, buggy, fiets of mountainbike kun je op ontdekkingstocht in de omgeving.

Ontdek de Ardennen te voet, op de fiets of met de auto
De Ardennen zijn echt mooi: karakteristieke dorpjes wachten op je met hun kastelen, abdijen en gezellige terrasjes. Je vindt hier meer dan voldoende wandelroutes en ATB routes op letterlijk elk niveau. Leuke uitstapjes zijn met de kinderen een dag naar PlopsaCoo. Of bezoek de brouwerij van Achouffe. Geniet in een pittoresk eethuisje in de buurt van de lekkere Ardense specialiteiten en drink er een smakelijk Vieille Salme-biertje bij.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Center Parcs Les Ardennes!


Aanbieders op Center Parcs Les Ardennes

TUI verhuurt op Center Parcs Les Ardennes chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs