• Beoordeling toevoegen ▷ ?
 • Kleine campingS
 • Glamping
 • Buitenzwembad
 • Kleine groene camping
 • Groene camping voor jonge gezinnen
  Wandelen en fietsen (sportief)
  Verwarmd zwembad op 50 meter afstand
  Goed restaurant/bar
  Glamping in de Eifel, luxe kamperen
  Kastelen, leuke marktjes en mooie steden
  Dinosaurierpark Teufelsschlucht
  Bezoek Trier, Luxemburgstad
  direct

  Benieuwd naar de prijzen op camping Camp Kyllburg?

   SAFARITENTEN

  camping Camp Kyllburg, Rheinland-Pfalz

  Midden in de groene natuur, direct aan de oever van de rivier de Kyll bevindt zich natuurcamping Camp Kyllburg. Ver weg van het hectische leven kunnen kampeerders in het hart van de Eifel volop genieten. Vissers, sportieve wandelaars en fietsers, of goedgemutste groepen – worden zeer gastvrij ontvangen. Op 50 meter van de camping ligt een fijn verwarmd zwembad met mooie waterglijbaan en kinderbad. Op het terras bij het zwembad kun je terecht voor een drankje en snack.

  Op deze camping zijn 350 plaatsen voor tenten, caravans en campers. Alle plaatsen zijn voorzien van een 16A stroomaansluiting. Geniet van de gezonde lucht van de Eifel, op de camping is geen doorgaand rijverkeer en geen verkeer tussen 22,00 uur en 07.00 uur. Twee verwarmde sanitairgebouwen, douches (zonder munten), wasmachines en droger zijn op de camping aanwezig. Voor een lekkere snack kun je terecht in het gezellige restaurantje met gezellig terras. Op aanvraag kun je een BBQ arrangement reserveren.

  Luxe kamperen, glamping in de Eifel
  Ben je op zoek naar wat meer comfort kies dan voor een van de compleet ingerichte safaritenten. Glamping in de Eifel is zeker mogelijk op camping Kyllburg.

  Kindvriendelijke camping in de Eifel
  De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Lekker een potje voetballen, tafeltenissen of spelen bij en in de rivier. Kanovaren en mountainbiken. En is het tijd om af te koelen, dan kunnen ze lekker gaan zwemmen in het Freibad Kyllburg (naast de camping en gratis van gasten van camping Kyllburg)

  Wandelen en fietsen rondom Kyllburg
  De Eifel is de perfecte vakantieplek voor fijne wandelingen. Met de fiets kun je grotere afstanden afleggen en zo kan veel van het landschap worden gezien. Juist in de Eifel, rondom Kyllburg, is er veel te zien. Interessant daarbij is vooral de kylltal Fietsroute van Dahlem tot Trier, de oudste stad van Duitsland. Wil je de Eifel vanaf het water ontdekken, huur dan een fijne kano en geniet volop van de prachtige natuur.

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Camp Kyllburg!


  Aanbieders op Camp Kyllburg

  Vodatent verhuurt op camping Camp Kyllburg safaritenten.
   

  Benieuwd naar de prijzen?

  Bekijk Prijs