FarmCamps Glamping op de Boerderij
Boeren bedrijf, meewerken, spelen
Noord Brabant verkennen.
Pony, koeien, paarden, konijnen
Boerenknechtdiploma/paspoort
Boerengolf, op safari
Huren ranchtent, safaritent op boerderij Brabant
Op Safari met boer Huub

Boek Breehees Farmcamps bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping Breehees Farmcamps, Noord-Brabant

Wil je samen met je kinderen een boerderijvakantie beleven in een Safaritent in Noord Brabant? Dé gezelligste campingboerderij in het Brabants land, bij het plaatsje Goirle wordt campingboerderij Breehees wel genoemd. Deze campingboerderij is uniek gelegen, grenzend aan de fantastische natuurgebieden "Gorp en Rovert" en het "Landgoed Nieuwkerk`. Dit deel van Noord-Brabant wordt wel het "Hart van Brabant"genoemd. Dit gebied staat voor gezelligheid en gastvrijheid.

Op FarmCamps Breehees vind je een melkvee-bedrijf en een paardenpension. Op 300 meter ligt het mooie moderne boeren-bedrijf van broer Ronny met prachtige koeienstal en alles gaat automatisch. Behalve de paarden en de koeien zijn er op de boerderij ook echte kindervrienden zoals de pony's en 2 knuffelkonijnen..

Voor de kinderen is er natuurlijk van alles te beleven op deze FarmCamps Breehees camping. Je mag de boer helpen en je kunt dan een leuk diploma verdienen. Verder kun je samen met de boer op safari en een potje boerengolf spelen. Op het Breeheesterrein zijn er allerlei leuke speeltoestellen: een kabelbaan, trampoline, draaicarrousel, schommels en klimtoestellen. Zit het weer wat tegen dan kun je naar de verwarmde recreatiezaal of wordt er misschien wel een centraal kampvuur gemaakt. Of wat dacht je van een High Tea terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin?

Honger van al die leuke activiteiten? In het aangrenzend dorp Riele ligt de gezellige bistro "den Overkant", welke ook door de broer van Carolien en Huub gerund wordt.
Verder vind je op de boerderij een gezellig eetcafé met overdekt terras.

Bij Breehees kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Naast de 8 luxe Safaritenten, is er dit jaar een groot, nieuw veld bijgekomen waar 4 Ranchtenten en 8 Lodgetenten staan.Het veld kijkt uit op een aantal speeltoestellen een speelveldje. Ook heb je vanaf het veldje uitzicht over de weilanden en bossen. Bij FarmCamps Breehees logeer je natuurlijk in een gezellige en stoere safaritent voor 4 of 6 personen.

In de omgeving kun je fantastische wandelingen maken over glooiende heidevelden van de Regte Heide, het Riels Laag of over het landgoed "Nieuwkerk" met de paardestallen, riviertjes en het mystieke klooster. Het Tilburgse sportcomplex Stappegoor heeft een openluchtzwembad en een sub-tropische zwemcomplex. Verder liggen Safaripark de Beekse Bergen en de Efteling lekker dichtbij.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Breehees Farmcamps!


Aanbieders op Breehees Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping Breehees Farmcamps lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs