Bekijk grote foto's

Boerencamping Swarthoeve

Glampen op een boerderijcamping
Bezoek de Zaanse Schans
Geniet van de omliggende natuur
Fietsen, wandelenb

Boek Boerencamping Swarthoeve bij:

 SAFARITENTEN

Camping Boerencamping Swarthoeve, Noord-Holland

Glampen op Boerderijcamping de Swarthoeve in Noord-Holland is een feest. Geniet vanaf de camping van het uitzicht op de Zaanse Schans. De camping ligt vlak naast de boerderij, je kan vanaf alle campingplaatsen genieten van het mooie uitzicht op het Wormer- en Jisper veld. De camping is voorzien van genoeg voorzieningen zoals 10 toiletten, 5 douches en 3 wasbakken. Er is ook een aanrecht met spoelbakken waar je koud en warm water kan gebruiken. Bij iedere accommodatie zit elektriciteit, wifi en er is ook een parkeerplaats vlakbij de accommodatie.

Kamperen met uitzicht op de Zaanse Schans
Geniet van het mooie uitzicht over het Wormer- en Jisper veld tot de Zaanse Schans. Maak hier een heerlijke wandel- of fietstocht. Langs het prachtige veld en de Zaanse Schans kun je je ogen de kost geven. In de buurt heb je ook nog een aantal leuke dingen om te doen. Zoals zwemmen bij Zwembad het Zwet, een Poelboerderij bezoeken of een kano huren. Er zijn ook diverse grote steden die goed bereikbaar zijn met de auto. Zoals de prachtige en gezellige steden Volendam, Zaandam en de hoofdstad Amsterdam. In deze steden is genoeg te doen, je kan musea bezoeken, winkelcentra en er zijn genoeg uitgaansgelegenheden. Je kunt ook gewoon lekker gaan wandelen door de steden en genieten van al het moois om je heen.

Kamperen bij een boerderij in Noord-Holland
De boerderij van familie Swart stamt uit 1900 en is een stolpboerderij. In 2016 heeft de boerderij het biologische keurmerk gekregen, al het vlees wordt nu biologisch afgezet. Dus wanneer je trek hebt in een lekker stukje vlees is dit natuurlijk verkrijgbaar op de boerderij. Op dit moment lopen er ook al aardig wat koeien, kalfjes, schapen en lammetjes rond. Het is altijd hard werken op de boerderij voor de familie. Als deze gezellige boerencamping in een prachtige omgeving je aanspreekt, heet de familie Swart je van harte welkom.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Boerencamping Swarthoeve!


Aanbieders op Boerencamping Swarthoeve

Vodatent verhuurt op camping Boerencamping Swarthoeve safaritenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs