500 m
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm, Centraal Engeland

Logeren in een echte safaritent of lodgetent met sanitair nog geen uurtje rijden van Birmingham, Central Engeland? Kevan en Joy Fox willen graag hun verhalen en belevenissen op hun kennis over het leven op de boerderij. Vanaf deze boerderij kun je veel ondernemen. Heerlijk wandelen over de Shropshire Hills, Stiperstones en Long Mynd.

De familie Fox woont elf jaar op Upper Shadymoor farm samen met hun vier kinderen. De Boer en Boerin zullen je zoveel vertellen over deze omgeving dat je wel verliefd moet worden op Kent en Wales en omgeving. De Boerderij ligt in een zeer vredige omgeving met een charmant boerenhuis typerend voor de provincie Kent.

De Boerderij is beoordeeld als Feather Down’s (Engelse merknaam) meest sportieve Boerderij. Upper Shadymoor is een natuurlijk waterpark, met een beekje op de 200 hectare grond. Naast het zwemmen en varen met boten, kunnen de kinderen lekker springen op de water trampoline*. Terwijl de ouders een oogje in het zeil houden vanuit de hottub*. Je kunt ook forelvissen op deze Boerderij. Alles wordt voor je geregeld: van vishengels tot vliegvislessen* door de zoon Gregory. (* Extra bij te boeken).

Als je houdt van goed eten tijdens je vakantie, kun je ook genieten van de producten welke verkocht worden op de Boerderijwinkel. De schappen in de Boerderijwinkel zijn ruimschoots gevuld met hertenvlees, duif, fazant, eend, konijn en Kevan's kant-en-klare maaltijden. Wil je een keer echt verwend worden en mag het best culinair zijn, dan zit je in deze omgeving zeker goed. Er zijn diverse goede restaurants, zelfs met Michelinsterren, maar ook leuke eetcafés.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm!


Aanbieders op BoerenBed Upper Shadymoor Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Upper Shadymoor Farm (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)) lodgetenten met sanitair (Beter BoerenBed HeerenBoer Tent max. 5 volw. prive sanitair).
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs