BoerenBed Mount Pleasant Farm

Logeren in Safaritent op boerderij in Dorset?
Kindvriendelijk, veel dieren
Op 60 minuten van stranden Zuid-Engeland
 • Beoordeling toevoegen ▷9.0
 • 7 kampeerplaatsenXS
 • Glamping
 • Kleine groene camping
 • Boeken op camping BoerenBed Mount Pleasant Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

   SAFARITENTEN
   LODGETENTEN (BADK.)
   

  Accommodaties op camping BoerenBed Mount Pleasant Farm

  Over camping BoerenBed Mount Pleasant Farm, Zuid Engeland

  Een safaritent huren in Zuid Engeland? Dat kan op BoerenBed Boerderij Mount Pleasant. Deze biologische boerderij ligt in het prachtige Engelse landschap "de Blackmore Vale" in Dorset. Vroeger was deze boerderij een klein melkvee-bedrijf, nu vind je hier diverse dieren en Herford koeien en een grote kudde schapen.
  De familie Miller is uiteraard heel trots op hun boerderij en het gebied daaromheen: 300 hectare prachtige grasvelden in het midden van Dorset's Blackmore Vale natuurgebied. Al dit moois willen zij graag met hun gasten van Boerenbed delen.

  Op de boerdeij vind je dus verschillende dieren om van te genieten: Hereford koeien, een indrukwekkende kudde van 1000 schapen, paarden, Shetland pony’s, varkens, geiten, honden en knuffelbare konijnen staan allemaal op je te wachten. Vergeet dierenverzameling van geiten niet! De zeven BoerenBed Tenten staan op het prachtige en tijdloze stukje Engels platteland, ver weg van de dagelijkse hectiek. In deze mooie regio kom je verder bijzondere dieren als vossen, herten en uilen tegen.

  In de buurt staat een goed omheinde vijver met veel salamanders, kikkers en kikkervisjes. Als je graag een dag weg wilt ontsnappen van alle drukte, dan kan je omhoog klimmen naar Bulbarrow Hill, een mooi uitzichtpunt met uitzicht over meer dan 7 verschillende provincies. Je kunt ook vanaf hier de ruïnes van Corfe Castle zien, verder ook de verder gelegen Blackmore Hills. Dichtbij ligt Blandford Forum, een van de best bewaard gebleven 18e Eeuwse stadjes van Engeland en de stranden van Dorset.


  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Mount Pleasant Farm!


  Boeken op BoerenBed Mount Pleasant Farm

  BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Mount Pleasant Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair (Beter BoerenBed HeerenBoer Tent max. 5 volw. prive sanitair).
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs