Boeken op camping BoerenBed Midgham Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Camping BoerenBed Midgham Farm

Over camping BoerenBed Midgham Farm, Zuid Engeland

Midgham Farm ligt erg dichtbij de stad Salisbury, en een klein uurtje lopen van het prachtige dorpje Fordingbridge.

Op het Landgoed vind je pony's, die soms gevoerd mogen worden. De kinderen kunnen lekker springen op de trampoline en zwiepen op het grote schommeltouw. Bovendien kunnen ze vele avonturen beleven in het bos en we liggen ideaal bij het wereldberoemde natuurpark the New Forest. Ook vind je bij Midgham Farm alpaca's en een konijn waar de kleintjes mee kunnen knuffelen. Tevens is er een speelplaats van zand met een graafmachine.

De locatie bij het bos is de ultieme huttenbouw plek! Het is een heerlijke omgeving om te ravotten of een uitgebreide wandeling te maken. De rivier Avon is nog een extra bron voor activiteiten, van vissen tot peddelen tot picknicken op de picknicktafels, die gemaakt zijn door Henry.

Actievelingen kunnen wandelen of fietsen door The New Forest. Ook kun je volop strandjutten bij Bournemouth en het mysterieuze Stonehenge bezoeken. The New Forest kent ook vele gezellige pubs. We staan altijd klaar om aanbevelingen te geven! Onze favoriet is de Royal Oak in Gorley, altijd een succes voor gezinnen, met het speelklimrek en het uitgebreide kindermenu. Het prachtige dorpje Fordingbridge is een klein uurtje lopen van de Midgham Farm, maar absoluut de moeite waard! Hier is voor ieder wat wils, van restaurants tot pubs en winkels tot beauty salons.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Midgham Farm!


Boeken op BoerenBed Midgham Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Midgham Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs