Bij de mooie Tamar Valley
Ontdek Zuid-West Engeland / Cornwall
Gastvrije boerenfamilie Dennis
Bezoek het Eden Project
Glamping bij de Boer
Melk koeien!
Voldoende ruimte voor de kinderen
Huur een Hottub

Boek BoerenBed Looe Collection bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Looe Collection, Zuid West Engeland

Niet ver van de prachtige Tamar Valley in Cornwall, ligt de Engelse glamping locatie Looe Collection. Het is een melkveebedrijf met ruim 130 Holstein koeien en 270 Brits-blauwe runderen, verspreid over maar liefst 300 hectare. De familie Dennis runt hier al meer als 35 jaar de boel en kijkt ernaar uit jullie te verwelkomen op hun boerderij in Zuid-West Engeland! Je vakantietent staat aan de rand van de boerderij en heeft een weids uitzicht op

Kom heerlijk ontspannen tijdens je glamping vakantie in Cornwall.
Er is altijd wel iets gaande op de boerderij in Looe Collection. Neem een kijkje in het dagelijks leven van de boer en zie hoe de koeien worden gemolken. Tevens verbouwt de familie Hughes hun gerst op ongeveer 60 hectare, die wordt gebruikt voor diervoeding en beddengoed. Je hebt alles wat je nodig hebt in je luxe kampeerverblijf, met privé douche en toilet. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de kleintjes om veilig te spelen, en ze, vanuit het comfort van jullie veranda, in de gaten te houden. Honden zijn trouwens welkom bij Looe Collection!

Zijn jullie echte daredevils?
Op slechts 10 minuten rijden vind je een “adrenaline quarry” met karting, coasting, kabelbaan, een aquapark en nog veel meer! Toch meer op zoek naar rust? Bezoek dan het Eden Project, op slechts 40 minuten rijden. Genesteld in een enorme krater, overdekt met een grote koepel, herbergt dit het grootste indoor regenwoud met prachtige planten, tentoonstellingen en verhalen. Bezoek de prachtige tuinen, zomerconcerten en familie evenementen. Een andere leuk uitje is de apenopvang in de buurt, waar maar liefst 40 apen wonen. En liefhebbers van wandelingen langs de kust zullen verwend worden met de overdaad aan keuzes in de regio. Looe Beach is namelijk ideaal voor boottochten, maar biedt ook uitstekende fish and chips zaakjes en een aantal gezellige pubs waar jullie na een dag vol activiteiten heerlijk kunnen ontspannen!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Looe Collection!


Aanbieders op BoerenBed Looe Collection

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Looe Collection lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs