Boerderijcamping met koeien
Koeien melken en voeren
Kampvuurkar
Spelen op de hooizolder
Strandwandelingen
Eigen konijn bij de tent mogelijk
5 km

Boek camping BoerenBed Hoeve Zeeland bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Hoeve Zeeland, Zeeland

Hoeve Zeeland biedt je een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke Noordzeestranden en bruisende golven. Je bevindt je hier midden tussen de akkers en weilanden en dat alles op nog geen 5 minuten fietsen van het oergezellige centrum van Veere en binnen een kwartier van de Noordzee. Ook het gezellige Middelburg ligt op slechts 5 kilometer van de boerderij en biedt een veelzijdige binnenstad vol monumentale panden en leuke terrasjes.

Jan en Lieneke de Visser draaien hier midden op Walcheren een gemengd agrarisch bedrijf met 75 stuks melkvee, enkele vleeskoeien en een uitgestrekt areaal aan akkers met onder andere maïs, aardappelen en bloemkool. Een geweldige kans om alle facetten van het boerenleven van dichtbij te ervaren. Wie weet kun je tijdens je vakantie zien en meemaken hoe een kalf geboren wordt, hoeveel melk een koe nu eigenlijk geeft of wat er allemaal bij komt kijken voor een bloemkool in de supermarkt ligt.

Je bevind je in een oase van rust te midden van de meest bekende toeristische bestemmingen van de provincie. De kinderen kunnen zich hier naar hartenlust uitleven want naast de dieren en boerenactiviteiten is er een spannende hooizolder waar het ook met minder mooi weer onwijs spannend is. In iedere schuur op de boerderij vind je wel dieren, schapen, stieren, kalfjes, en heb je het weilandje met schaapjes, of het favoriete plekje van Joep al ontdekt?

Er is geen dier dat beter in de smaak valt bij kinderen dan een konijnen. Hier kunnen de kinderen ervaren wat er allemaal bij komt kijken om een konijn te verzorgen. Erg leuk en leerzaam. Je krijgt hiervoor een konijnenhok met konijn en voer bij je eigen tent. Let er wel op dat het Privé Konijn vooraf moet worden gereserveerd. Onze konijntjes zijn namelijk zeer geliefd!


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Zeeland!


Aanbieders op BoerenBed Hoeve Zeeland

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hoeve Zeeland safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs