Ontdek Somerset
Wandelen
Panoramisch uitzicht
Glastonbury Festival
Omringd door bossen
Buitenactiviteiten
Nabij Glastonbury
Bezeok Bristol en Bath
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Glastonbury bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Glastonbury, Zuid West Engeland

Midden in de prachtige natuur van de regio Somerset vinden we de boerderij camping Glastonbury van BoerenBed. De glooiende heuvels in deze omgeving geven een geweldig uitzicht tot ver aan de horizon. Boer Peter heet jullie van harte welkom op de Glastonbury Collection. In deze rustgevende omgeving raak je het drukke stadse gevoel snel kwijt!

In de omgeving is een brede selecte aan wandelingen door de bossen en over de glooiende heuvels uitgezet. Vanaf je accommodatie heb je al snel een panoramisch uitzicht over deze omgeving. Dichtbij de camping vind je het stadje Glastonbury, bekend van het Glastonbury Festival. Dit festival wordt meestal in juni gevierd en deze camping is hier dus een ideale uitvalbasis voor.

In de omgeving zijn er diverse leuke dagtripjes te maken; bezoek bijvoorbeeld een van de Area's of Outstanding Natural Beauty (AONB's) zoals de Blackdown Hills, Mendip Hills of de Quantock Hills. Bierliefhebbers kunnen hun hart op; op 3 kilometer van Langport is de Muchelny abdij. Hier kan je vers gebrouwen abdij biertjes halen. Steden in de buurt die het bezoeken waard zijn; Bath en Bristol.
Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Glastonbury!


Aanbieders op BoerenBed Glastonbury

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Glastonbury lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs