Biologische en gezinsvriendelijke boerderij
Prachtig uitzicht, bij rivier de Dart
Kippenfokker met vrije uitloopeieren
Kajakken, paddleboarden, surfen en zeilen in de buurt
15 mn lopen naar het rustige strandje Mill Bay Cove
Kingswear Castle nabij
Landgoed Coleton Fishacre National Trust Property
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping Boerenbed Fountain Violet Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping Boerenbed Fountain Violet Farm, Zuid West Engeland

Fountain Violet Farm ligt buiten het schilderachtige dorpje Kingswear, op het prachtige platteland van Zuid-Devon. Deze biologische en gezinsvriendelijke boerderij is de perfecte locatie voor een glamping vakantie met het hele gezin! Fountain Violet Farm ligt op 130 hectare grasland en wordt omringd door kilometers prachtig uitzicht, en de rivier de Dart, die werkelijk adembenemend is.

Kamperen op de boerderij in Devon
De familie Jones is gespecialiseerd in het fokken van kippen, die biologische vrije uitloopeieren produceren. Deze worden geleverd aan verschillende winkeltjes in de buurt. Jullie zullen zéker enkele tientallen van de 5000 gelukkige kippetjes zien ronddwalen in hun prachtige omgeving! De schoonheid van deze boerderij kan worden verkend door middel van vele activiteiten. Het lokale dorpje Kingswear biedt een grote verscheidenheid aan watersporten: je kunt in de nabijgelegen rivier de Dart en Blackpool Sands onder andere kajakken, paddleboarden, surfen en zeilen! De boerderij ligt tevens op slechts 15 minuten lopen van het rustige strandje Mill Bay Cove, waar je heerlijk kunt zwemmen. Honden zijn hier welkom!

Leuke dingen om te doen in de omgeving
Kingswear is een charmant en karaktervol dorp, gelegen aan de rand van de rivier de Dart. Het dorp, omgeven door panoramische uitzichten, is een iconisch deel van het prachtige platteland van Zuid-Devon. Het nabijgelegen Kingswear Castle is ook een wandeling waard. Kinderen en volwassenen zullen het heerlijk vinden om door dit unieke landschap te wandelen en de zeelucht op te snuiven! Bezoek de Greenway House and Garden -het zomerverblijf van Agatha Christie. Tevens staat het landgoed Coleton Fishacre National Trust Property garant voor een heerlijk dagje uit. Dit landgoed zit boordevol leuke pubs, winkels en cafés waar jullie perfect kunnen ontspannen, én kunnen ontdekken wat deze prachtige kuststreek te bieden heeft!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Boerenbed Fountain Violet Farm!


Aanbieders op Boerenbed Fountain Violet Farm

BoerenBed verhuurt op camping Boerenbed Fountain Violet Farm lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs