Boerderijcamping met melkschapen
Schapen melken
Lammetjes de fles geven
Uitgebreide landwinkel met schapenproducten
Ligging direct aan duingebied
Vrij uitzicht tot aan de Waddenzee

Boek camping BoerenBed De Zeekraal bij:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed De Zeekraal, Waddeneilanden

Jolanda en Gerben Bakker heten hun gasten van harte welkom op hun biologische melkschapenhouderij opTerschelling niet ver van natuurgebied De Boschplaat.
Van de schapenmelk maken zij zelf schapenkaas, kwark en schapenroomijs. Vanaf deze campingboerderij kun je Terschelling beleven. Direct achter de boerderij ligt het duigebied waar je lange fiets- en wandeltochten kunt maken. Of wat dacht je van een lekker dagje strand, het strand is binnen 15 minuten te bereiken op de fiets. Ook de leuke dorpjes Midsland en Oosterend liggen vlakbij, hier vind je gezellige restaurantjes en leuke terrasjes.

In het laatste dorp van Terschelling ligt deze karakteristieke meer dan 50 jaar oude boerderij direct aan de duinrand en op nog geen 500 meter van de Waddenzee.
Kies je liever voor rust, ruimte en natuur dan ligt natuurgebied ‘de Boschplaat’ op nog geen kilometer afstand. Hier heb je een ruime keuze aan prachtige wandelroutes en er bestaat zelfs een mogelijkheid om het gebied per huifkar te ontdekken. Ook West-Terschelling met de beroemde Brandaris is een bezoek waard en biedt de mogelijkheid om diverse vis- en boottochten te maken.

Er is geen dier dat beter in de smaak valt bij kinderen dan een konijn. Bij Het Betere BoerenBed op Terschelling kunnen de kinderen "oefenen" wat er allemaal bij komt kijken om een konijn te verzorgen. Erg leuk en leerzaam. Je krijgt hiervoor een konijnenhok met konijn en voer bij je eigen Tent. Let er wel op dat het Privé Konijn vooraf moet worden gereserveerd. Onze konijntjes zijn namelijk zeer geliefd!

Heerlijke lange avonden met z'n allen gezelligheid rond het kampvuur. . Dat kan met deze mooie kar, vroeger gebruikten de boeren de kar voor de melkbus. Op de kar maak je een vuurtje en de boerin heeft diverse lekkere dingen voor de kinderen klaargezet. Bij Gerben en Jolanda op de boerderij is het ieder voorjaar gezelligheid ten top. Er lopen tientallen lammetjes die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden of een lekker flesje melk te krijgen. Erg leuk en leerzaam voor de kinderen

De BoerenBed Safaritenten staan bij de duinrand en hebben een uitzicht over de schapenweide.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed De Zeekraal!


Aanbieders op BoerenBed De Zeekraal

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed De Zeekraal safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs