Glamping op Ameland
Waddeneiland
Genieten langs de kust
Geweldig aktiviteitenprogramma
Golfen
Fietsen huren op de boerderij
Kindvriendelijk verblijf
Maritiem centrum bezoeken

Boek camping BoerenBed Boerderij Ameland bij:

camping BoerenBed Boerderij Ameland, Waddeneilanden

Glamping kan ook op Ameland. Boek snel deze mooie glamping-accommodatie op Boerenbed Boerderlijk Ameland. Deze prachtige schapen- en paardenhouderij (en tevens ganzenopvang) op Ameland ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand, en is eenvoudig te bereiken met de veerboot vanaf het vasteland.

Je logeert in tenthuisjes met een uitzicht over de dijk en duinen
Op Boerderij Ameland bij het plaatsje Hollum, kun je schaapjes voeren en tijdens het broedseizoen leren over de weidevogels en de lokale natuur. Verder mag je de kippen voeren en gezellig meehelpen op deze kop-hals-romp boerderij. De tenten staan op een prachtige plaats met een panoramisch uitzicht op het dorp Hollum, de dijk en de duinen. Op hetzelfde weiland staan vaak de paarden of schapen te grazen. Voor de kinderen is er volop ruimte om te spelen. Aangezien er geen doorgaand verkeer is kunnen ze zich naar hartenlust uitleven op de boerderij.

Strand, boswandeling of golfen?
Het voordeel van een BoerenBed locatie op een Waddeneiland is dat het strand nooit ver weg is. Bij Boerderij Ameland kun je met de boer en zijn tractor een strandrit maken. De boer vertelt je onderweg alles over de natuur en de dieren op Ameland. Er zijn zelfs robbentochten mogelijk! Maar ook buiten de boerderij, op Ameland zelf, is er genoeg te beleven! Bezoek bijvoorbeeld het Maritiem Centrum. Hier kun je een demonstratie van de paardenreddingsboot bijwonen. Het bos vind je op slechts 3km afstand, ideaal voor een heerlijk ontspannen boswandeling! Op dezelfde afstand vind je tevens een golfbaan, ideaal voor de golfers in het gezelschap.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Boerderij Ameland!


Aanbieders op BoerenBed Boerderij Ameland

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping BoerenBed Boerderij Ameland
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.8
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   fam. Euw - voorseizoen 2019, met gezin
  17-06-2019
   fam. Euw
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  9
 • Genoten van de aardige mensen en het mooie eiland. Prachtige glamping.