BoerenBed Balnab Whithorn Farm

Logeren bij de Boer in Schotland
Glamptenten met douche naast tent
Glooiend groen landschap
4 kilometer van badplaatsje Isle of Whithorn
4 km
Let op: Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft op dit moment als reisadvies Code Oranje voor Groot-Brittannië.
Bekijk de laatste reisadviezen op onze blog of via nederlandwereldwijd.

Boek camping BoerenBed Balnab Whithorn Farm bij:

 LODGETENTEN (BADK.)

camping BoerenBed Balnab Whithorn Farm, Schotland

Op korte afstand van de prachtige kust van Whithorn in Zuidoost-Schotland ligt de glamping boerderij Balnab Whithorn Farm. Het uitzicht alleen al daar doe je het voor, de Dumfries en Galloway. Geniet volop van het weelderige groene landschap. Dit vakantieplekje ligt op korte afstand van het gezellige kustplaatsje Isle of Whithorn, dus voor een dagje strand zit je hier ook goed.

Glampen in een BoerenBed Tent in Schotland
Balnab Whithorn Farm is een traditioneel werkende melkveehouderij. Op deze boerderij maak je al snel kennis met de Schotse schapen, koeien, kippen, paarden en honden. De omgeving van deze vakantieboerderij verken je het best per fiets of wandelend.

Al de lodgetenten geven een mooi uitzicht op het landschap. Met een verwarmde douche naast de tent en een goed gevulde boerderijwinkel, zal een vakantie hier echt wel lukken. Rust, en vooral ruimte zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. ‘s Avonds gezellig samen marshmallows roosteren op een kampvuur terwijl je naar de sterrenhemel kijkt. Wat een geweldige luxe kampeervakantie!

Ontdek de gastvrije dorpjes, Isle of Whithorn en de rest van Schotland
Vlakbij de boerderij zijn er genoeg dingen te doen: bezoek de badplaats Isle of Whithorn voor een strandwandeling en geniet van een heerlijk bordje fish and chips! Ook Garlieston Beach is een bezoekje waard: je kunt hier wandelen op de prachtige kustpaden, of de ruïne van Cruggleton Castle kunt bewonderen. Of ga naar The Galloway House, dit is een grote overdekte tuin waar je een verscheidenheid aan (wilde) planten en (wilde) bloemen kunt zien. Trek in wat zoets? Ga dan naar de Red Door Gallery: hier vind je een prachtige theesalon die gespecialiseerd is in het maken van heerlijke cakes en thee. Genoeg te ontdekken dus!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Balnab Whithorn Farm!


Aanbieders op BoerenBed Balnab Whithorn Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Balnab Whithorn Farm lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs