Basko Polje

6.4
Groot
300 m
Kleinschalige camping aan Makarska Riviera
300 m. van strand en zee gelegen
Mooi wandel-/fietsgebied
Watersport, snorkelen, jetski
Ligt in het groen

Boeken op camping Basko Polje? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Basko Polje, Dalmatië

Camping Basko Polje ligt één kilometer ten zuiden van Baska Voda, op slechts 8 km van Makarska, het toeristische centrum van de Rivièra van Makarska. De camping ligt in een pijnboombos en op 300 meter van de zee, in één van de zonnigste gebieden in het noordelijke deel van de Middellandse Zee met meer dan 2.700 zonuren per jaar.

Camping Basko Polje heeft een oppervlakte van 130.000 m² en biedt onderdak aan meer dan 2000 gasten. De camping ligt in het gelijknamige toeristische complex. De gasten kunnen gebruik maken van de aangeboden sporten en recreatieve programma's in het complex zoals basketbal, volleybal, mini voetbal en jeu de boules.

Dineren is mogelijk in het restaurant van hotel Alem als ook in het, tijdens de zomermaanden geopende, strandrestaurant met een à la carte menu en een terras waar 's avonds optredens met live muziek plaatsvinden. De camping biedt verder een kruidenierswinkel en een bakkerij.

Baska Voda heeft zich ontwikkeld tot één van de mooiste badplaatsen met haar lange kiezelstranden, warme zee en kristalheldere water. De zee leent zich uitstekend voor allerlei watersporten als kanovaren, snorkelen en jetskiën.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Basko Polje!


Boeken op Basko Polje

TUI verhuurt op camping Basko Polje stacaravans (stacaravan Hvar 2 slk 6p, Anya 2 slk 6p).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs