Baldarin FKK en Textiel

Groot
aan zee
Textielcamping met FKK op eiland Cres
Gelegen in bos met naaldbomen
Gelegen aan rotsstrand, baai met vlak strand
Sportvoorzieningen
Watersport/aanlegsteiger
Bezoek eilanden, Krk, Rab, Losinj, Pag
100 km. wandelpaden

Boeken op camping Baldarin FKK en Textiel? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Baldarin FKK en Textiel, Kvarner

Baldarin FKK en Textielcamping ligt op een rustige plek op het eiland Cres in een dicht naaldbomenbos, en direkt aan de kristalheldere zee. Het FKK- en Textielgedeelte zijn gescheiden. Camping Baldarin ligt aan de zuidkust van het eiland Cres, bij het plaatsje Punta Križa, werkelijk een oase van rust, omgeven door de kristalheldere blauwe zee. De camping manifesteert zich al meer dan 40 jaar als naturisten camping, waarmee het een van de oudste naturistencampings aan de Adria is. Er is een restaurant, supermarkt, cafè-bar, ambulance (juni-september), wisselkantoor, safe, ruimte om baby’s te verschonen en een hondendouche.

Het kilometerlange rotsstrand, twee grote bochten met kiezel en een vlak strand liggen direkt aan de camping.

Er zijn tennisbanen, midgetgolf, duikcentrum (15 km), watersport, beachvolleybal en een voetbalveld (tegen betalaing), basketbal, vissen, aanlegsteier, verhuur van mountainbike en boten en een kinderspeelplaats. In de directe omgeving liggen 100 km. wandelwegen. je kunt diverse uitstapjes maken met een boot en bezoek ook zeker de blauwe grotten!

De toegang naar de camping is een 15 km lange en zeer smalle bochtige weg, rustig rijden dus, maar daarna kom je in een oase van rust!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Baldarin FKK en Textiel!


Boeken op Baldarin FKK en Textiel

Gebetsroither verhuurt op camping Baldarin FKK en Textiel stacaravans (Stacaravan Type A max. 4 volw. en 2 kinderen), tourcaravans (Caravan Confort 4 volw. 1 kind).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs