Textielcamping met FKK op eiland Cres
Gelegen in bos met naaldbomen
Gelegen aan rotsstrand, baai met vlak strand
Sportvoorzieningen
Watersport/aanlegsteiger
Bezoek eilanden, Krk, Rab, Losinj, Pag
100 km. wandelpaden

Boek Baldarin FKK en Textiel bij:

 TOURCARAVANS

Camping Baldarin FKK en Textiel, Kvarner

Een plekje dat voelt als het paradijs? Dat is Naturist Camping Baldarin met recht te noemen. De camping ligt erg beschut, 1/3 deel van de camping is een textielcamping en de rest van het domein is een naturistencamping. Het terrein is keurig verzorgd en respect voor natuur is duidelijk aanwezig. De camping ligt in een dicht naaldbommenbos op het zuidelijke deel van het eiland Cres. Je kijkt vanaf de camping uit op de kristalheldere zee. Het strand is wel 2 kilometer lang en bestaat vooral uit rotspartijen en kiezelstenen. De sanitaire voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig en schitterend onderhouden.

De toegang naar de camping is een 15 km lange en zeer smalle bochtige weg, rustig rijden dus, maar daarna kom je in een oase van rust!

Een geliefde camping bij naturisten in de regio Kvarner
Camping Baldarin ligt aan de zuidkust van het eiland Cres, bij het plaatsje Punta Križa, werkelijk een oase van rust en omgeven door de kristalheldere blauwe zee. De camping manifesteert zich al meer dan 40 jaar als naturisten camping, waarmee het een van de oudste naturistencampings aan de Adria is. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in het restaurant en mocht je zelf willen koken dan kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht in de campingwinkel. Ook honden zijn hier welkom (kijk bij het boeken of dit ook in jouw gekozen accommodatie is), er is zelfs een hondendouche. Ben je graag actief bezig dan kun je een balletje slaan of schoppen op een van de sportvelden. Ook kun je de omgeving op een mountainbike ontdekken. Op de camping kun je zowel mountainbikes als boten huren.

Volop actie maar ook lekker relaxen hoort erbij
Je kunt diverse uitstapjes maken met een boot en bezoek ook zeker de blauwe grotten! Op loopafstand in het haventje ligt ook een restaurant. Verder is een bezoek aan het plaatsje Osor met het muziekfestival in juli en augustus aan te raden.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Baldarin FKK en Textiel!


Aanbieders op Baldarin FKK en Textiel

De volgende accommodaties worden aangeboden op camping Baldarin FKK en Textiel:
Stacaravans worden hier verhuurd door Gebetsroither en VacanceSelect. Gebetsroither verhuurt hier tourcaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Baldarin FKK en Textiel
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.2
 • Algemeen
  8.0
 • Sanitair
  7.0
 • Activiteiten
  9.0
 • Horeca
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   wendy - hoogseizoen 2014, met vrienden
  10-10-2014
   wendy
 • Algemeen
  8
 • Sanitair
  7
 • Activiteiten
  9
 • Horeca
  9
 • Voor de tweede maal met onze boot naar deze prachtig gelegen camping. Direct aan een super heldere zee, dus gedoken, gesnorkeld en volop gevaren. Zonder bootvermaak zit je ver van bezienswaardigheden en andere stadjes op het eiland dus zou dan onze eerste keus niet zijn. Restaurant beperkte kaart doch prima eten. Winkel voldoende voor ons. Wij hebben onze auto amper gebruikt (gelukkig want toegangsweg naar camping is een ramp ivm drukte en tegenliggers)