Fijn vakantiepark met mooie huisjes
Leuke activiteiten voor de kinderen
Grote speeltuin binnen
Groen en rustige ligging

Boeken op camping Bad Bentheim? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Bad Bentheim, Niedersachsen / Harz

Een vakantie in het mooie landschap met groene bossen, charmante dorpjes en een indrukmakende burcht dat is graafschap Bad Bentheim. Vlakbij het charmante kuurstadje Bad Bentheim is een prachtig nieuw park verrezen: Ferienresort Bad Bentheim. Je vindt hier luxe villa's, gebouwd onder architectuur en gegroepeerd in hofjes tussen bomen van honderden jaren oud. De geschiedenis en natuurlijke rijkdom van de streek lopen duidelijk door in het park. Bijzondere bestemming net over de grens Dichtbij en toch helemaal anders, zo laat het graafschap Bad Bentheim zich wel het beste omschrijven.

De voorzieningen zijn op Bad Bentheim ruimschoots aanwezig. Van gratis WiFi, kinderanimatie en restaurant tot het direct naast het park gelegen gemeentelijke zwemparadijs met diverse binnen- en buitenbaden. Voor de jongste bezoekers is er een indoorspeeltuin en Koos Konijn zorgt voor veel gezelligheid. Ook liggen er verspreid over het park kleine speeltuintjes.

Het graafschap Bad Bentheim is een glooiend, bosrijk gebied. Hier kom je echt tot rust. Maak een mooie wandel- of fietstocht en geniet van een wellnessbehandeling met het geneeskrachtige water van dit eeuwenoude kuuroord. Of ontdek de rijke historie van de burcht en de bezienswaardigheden in de omgeving. Zin in wat meer vertier? Steden als Münster en Osnabrück liggen op korte afstand van het park.

Start de dag met een wandeling in het Bentheimer Wald, breng ook een bezoek aan de beroemde Burcht van Bad Bentheim en geniet onderweg van Kaffee und Kuchen in een gezellige Gaststätte. Een Weißbier met bratwurst is trouwens een goed alternatief. Daguitstapjes naar Dierenpark Nordhorn, de Isterberg en de prachtige provinciestad Munster maken je vakantie compleet.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Bad Bentheim!


Boeken op Bad Bentheim

Roompot Vakanties verhuurt op camping Bad Bentheim chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs