Ardoer Diana Heide

8.8
Middel
direct
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, ...
aan de rand Nationaal Park de Drentsche Aa
Familiepark
Kidsclub schoolvakanties
Ondek Drenthe op de fiets of te voet

Boeken op camping Ardoer Diana Heide? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Diana Heide

Over camping Ardoer Diana Heide, Drenthe

Camping Diana Heide in Amen is een oase midden in het 1250 hectare grote Staatsbosbeheergebied met zandduinen, bosvennetjes en uitgestrekte heidevelden. Puur Drenthe. Het kleine dorp Amen ligt aan de zuidkant van de provinciehoofdstad Assen en ten noordwesten van Borger.

De 4-sterrencamping ligt aan de rand van het natuurpark Drentsche Aa, gevormd tijdens de ijstijden en genoemd naar het gelijknamige rivierdal. Neem de fiets mee, want Drenthe is niet voor niets de fietsprovincie bij uitstek.
De natuurlijke sfeer herken je ook op de camping, die erg kindvriendelijk opgezet is. Op het terrein bevindt zich een heideven dat als roei- en speelvijver wordt gebruikt. De faciliteiten zijn erg luxe, zoals een mooi verwarmd zwembad, een modern (verwarmd) sanitairgebouw, een restaurant, minimarkt en een speeltheater voor de kinderen.

Enkele tips voor de gezinsvakantie in Drenthe, op camping Diana Heide:
Borger is het absolute centrum van de hunebedden, want rondom Borger liggen liefst 16 van deze prehistorische grafheuvels. Geen wonder dat het hunebedmuseum hier ook te vinden is. Erg educatief, ook voor kinderen.

Overal zijn fiets- en wandelpaden door schitterend natuurgebied, en bij slecht weer is de overdekte speelstad Oranje op 14 km van de camping een goed alternatief. In de boswachterij Gieten/Borger is het Boomkroonpad ook goed voor een spannend uitje met kinderen, net als het Sprookjeshof Zuidlaren of de dierentuin in Emmen - mogelijkheden genoeg. Verder is een dagje winkelen in Assen of Groningen erg leuk, en naar Plopsaland Coevorden is het niet ver.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Diana Heide!


Boeken op Ardoer Diana Heide

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Diana Heide chalets,bungalows of appartementen (chalets 4 en 4/6 personen, trekkershut 4 en 5 personen), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs