6 leuke lodges met terras in Drents weiland
Ook groepslodge voor 12 personen
Fietsen, wandelen
Autos op parkeerplaats (autoluw)
Fietsen, wandelen, kanovaren
Veel natuurgebieden op korte afstand, Giethoorn
Bezoek steden als Meppel en Zwolle
Rust, ruimte en natuur

Boek Acker Lodges bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Acker Lodges, Drenthe

In de unieke vakantieprovincie Drenthe kun je volkomen tot rust komen in een van de 6 Ackerlodges. Vanaf je terras heb je een bijzonder mooi uitzicht over de prachtige weilanden. Je wordt wakker in een fijne omgeving en de lodges zijn allemaal vrijstaand en staan op palen. De vakantielodges zijn compleet ingericht en hebben allemaal eigen sanitair.

Een kindvriendelijke locatie midden in de natuur
Goedemorgen dat was lekker slapen in dit compleet ingericht huisje midden in de natuur. Je slaapt hier gezellig met 4 personen en je hebt alles bij de hand, een fijne woonkamer met keuken die goed is ingericht en 2 slaapkamers waarvan een slaapkamer een tweepersoonsbed heeft en de andere een stapelbed. Na een dagje lekker buiten gespeeld te hebben, kun je lekker douchen in je eigen huisje. Verder komen er alleen auto's op het terrein wanneer je ouders moet in- of uitladen. De auto's worden daarna vriendelijk gevraagd om te parkeren op de speciale parkeerplaats. En ben je hier met meerdere gezinnen dan kun je ook de groepslodge bijhuren, je slaapt dan in je eigen lodge maar kunt in de groepsruimte samen ontbijten en gezellig bijkletsen.

Wat te doen in deze mooie natuurlijke omgeving?
De Acker Lodges liggen op de grens van Overijssel en Drenthe. Voor natuurliefhebbers ligt het Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Weerribben-Wieden op korte afstand. Het Nationaal Park Weerribben is een groot laagveenmoerasgebied. Bij dit natuurgebied in de kop van Overijssel ligt ook het charmante plaatsje Giethoorn en het is erg leuk om door dit prachtige dorpje te varen in een fluisterbootje. En ook in de buurt van jouw vakantie-adres vind je hunebedden, bezoek het natuurgebied Holtingerveld net boven Havelte en ontdek hier de twee hunebedden aan de voet van een heuvel. En wil je gewoon een leuke stadswandeling maken of winkelen dan liggen steden zoals Zwolle en Meppel er zeer aantrekkelijk bij. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen en een klimpark te bezoeken. Kortom een vakantie in Drenthe is zo veelzijdig dat een week al snel te kort is.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Acker Lodges!


Aanbieders op Acker Lodges

Camping zelf verhuurt op Acker Lodges chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs