Bekijk grote foto's
80 luxe vrijstaande vakantievilla's in Drenthe
6, 8 en 10-persoons duurzaam gebouwde vakantiehuizen
Voorzieningen van Hotel gratis
Ontdek de Hondsrug, fietsen, wandelen
Golfbaan vlak bij het park
UkkePuk speeltuin
Pumptrack met je crossfiets/step
Roomservice via webwinkel

Boek Landal Puur Exloo bij:

 CHALET/HUISJE/APPT

Landal Puur Exloo, Drenthe

Familieresort Puur Exloo ligt in Drenthe in een prachtig natuurgebied en grenst aan bossen en uitgestrekte vlaktes. Ontdek deze prachtig groene omgeving al wandelend of fietsend. Dit luxe vakantiepark met erg mooie en luxe recreatiebungalows is nieuw in het Landal vakantieparken-aanbod. Deze mooie nieuwe vakantiebestemming lig 15 kilometer van Emmen en ligt op korte afstand van de Hondsrug.

Luxe maar zeker ook een kindvriendelijk verblijf in Drenthe
Gasten van Landal PUUR Exloo kunnen gebruik maken van alle voorzieningen in het naastgelegen hotel. Je kunt gratis baantjes zwemmen in het zwembad van Fletcher Wellness Hotel de Hunzebergen en de kleuters kunnen dan spelen in het peuterbad. Je vindt ook diverse sport- en buitenactiviteiten op het park. Het leuke en avontuurlijke wandelpad 'het Sabeltandtijgerspoor' start op dit vakantieresort. Dat wordt een hele beleving voor de kinderen, lekker klimmen, springen en je evenwicht bewaren. Er is ook een minigolfbaan op het park en voor de jongste kinderen is er een UkkePuk speeltuin. En voor wat meer actie kun je op een cross-step de pumptrack afrijden. En je kunt op dit park ook echt Bourgondisch genieten in je eigen villa, bestel online een lekker diner of diverse tapas, of start je ochtend met een compleet ontbijt.

Drenthe, lekker relaxen of actief de regio verkennen
Je verblijft midden in de bossen van natuurgebied De Hondsrug. Ga er samen of met het hele gezin op uit in het veelzijdige Drentse landschap. Bekijk de historische hunebedden in Borger, ontdek gezellig Assen of sla een balletje op de golfbaan naast het park. Wandelen in de prachtige omgeving en verken met de kinderen het omgevallen bomenbos. Stap op de fiets voor een prachtige tocht langs heidevelden, veengebieden en door Drentse bossen.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Landal Puur Exloo!


Aanbieders op Landal Puur Exloo

Landal GreenParks verhuurt op Landal Puur Exloo chalets,bungalows of appartementen.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs