Bekijk grote foto's
Vakantie vieren aan zee (500 meter)
Charmecamping met goede voorzieningen
Kindvriendelijk strand
Mooi zwembad met kinderbad en glijbanen
Waterspeeltuin voor de peuters
Restaurant en pizzeria
Beziers bezoeken
Watersporten
500 m

Boek Domaine Sainte Cécile bij:

 STACARAVANS

Camping Domaine Sainte Cécile, Languedoc-Roussillon

Vakantie in de Languedoc? Viersterrencamping Domaine Sainte Cécille is een kleine en rustige gezinscamping bij Vias Plage. Deze charmecamping is mooi gelegen in een voormalige wijngaard. Vanaf de camping wandel je via een riviertje naar het strand. Dit wordt volop genieten op deze kleinschalige camping van de omliggende natuur en de Languedoc.

Jezelf laten verwennen in het restaurant of zelf een lekker maaltijd bereiden?
Op deze kleine schaduwrijke camping worden goede voorzieningen aangeboden. Het waterpark en de glijbanen zijn een favoriet bij alle leeftijden. Er zijn leuke kinderclubs voor kinderen tot 12 jaar. Ook is er een speciale waterspeeltuin voor jongste bezoekers! Na alle activiteiten op de camping, heb je ongetwijfeld zin een hapje of drankje. Er is een gezellig bar, een fijn restaurant met terras op de camping zelf. Dit centraal gelegen centrum is erg gezellig en hier worden ook regelmatig leuke avondshows gepresenteerd.

Languedoc een regio met heerllijke wijnen, prachtige landschappen en mooie steden
Op zoek naar een gezellig restaurantje? Het hart van Vias Plage ligt op een steenworpafstand. Het staat bekend om de beste stranden en boulevards met veel leuke cafés en bars. De stranden van Vias zijn bekroond met de Blauwe Vlag, deze onderscheiding garandeert de goede kwaliteit van het strand. Je kunt hier gewoon genieten van de zee, de lange zandstranden en misschien een watersport beoefenen? Je kunt lopend naar het strand van Vias met watersportcentra: jetski, stand-up paddles, waterfietsen ... Er is voor elk wat wils!
Bezoek zeker de oude stad Béziers, het voornaamste centrum van de wijnindustrie van de Languedoc. Op 50 km landinwaarts ligt een schilderachtig meer (Le Lac du Salagou) met een aantal kleine strandjes. Op 30 km van Vias kun je spannende kanotochten maken langs de bergravijnen van de rivier de Orb. Cap d’Agde, het moderne Venetië, kun je op een bijzondere en plezierige manier verkennen via een boottochtje door de kanalen en de haven.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Domaine Sainte Cécile!


Aanbieders op Domaine Sainte Cécile

Eurocamp verhuurt op camping Domaine Sainte Cécile stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs