Bekijk grote foto's
Familiecamping met kindvriendelijke voorzieningen
Glampingcamping met safaritenten en lodgetenten
Overdekt zwembad
Apart kleuterbad
Fietsen, wandelen, kanoën
Dwingelderveld, Drents Fries Wold, Weerribben
Zwolle, Hoogeveen bezoeken
Wildland Adventure Zoo Emmen, Slagharen

Boek EuroParcs Ruinen bij:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN
 met PRIVÉ SANITAIR

EuroParcs Ruinen, Drenthe

Zoek een bijzonder overnachtingsadres in Drenthe? Vakantiepark Ruinen heeft alles in huis voor een fijne vakantie. Wordt het een glamping-accommodatie of een luxe stacaravan, kies maar uit. Het gerenoveerde sanitair en privésanitair ziet er keurig uit. De ligging is uniek te noemen met 3 natuurgebieden in de directe omgeving, Nationaal park Dwingelderveld, Drents-Friese Wold & Wieden Weerribben, binnen bereik.

Volop goede voorzieningen op dit kindvriendelijke vakantiepark
Geniet van het mooi overdekt zwembad met gezellige familie glijbaan. Verder vind je hier ook een apart peuterbad. De kinderen kunnen vriendjes maken in de binnenspeeltuin en bij de kinderboerderij.

De nieuwe natuurspeeltuin op vakantiepark/camping Ruinen is dan ook zeker een paradijs voor de jongste gasten. Met een waterpunt op hoogte en diverse verloopjes, stroomt het water uiteindelijk in een lage plas, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en spetteren. Dammetjes bouwen of zandkastelen? Het wordt gegarandeerd genieten! Naast de waterspeeltuin is ook nog een speelplaats met airtrampolines en klimtoestellen. Ouders kijken ontspannen toe vanaf het terras van het restaurant of spelen een potje midgetgolf, op de baan direct naast de zandvlakte.

Glampingcamping in Drenthe
Geniet van je luxe vakantie in een van de safaritenten of lodgetenten. Deze zijn geheel comfortabel ingericht en de Lodgetenten beschikken over eigen sanitair. Dat is nog eens avontuurlijk, maar toch luxe kamperen.

Vele mooie steden en gezellige dorpjes in Drenthe te bezoeken
Behalve de vele natuurgebieden die je te voet of per fiets kunt ontdekken zijn er ook leuke stadjes te bezoeken. Wat dacht je van Hoogeveen, Giethoorn, Ruinen of Zwolle? Lekker een dagje wat anders doen. Winkelen in Zwolle en op een terras genieten van de historische gebouwen en de brink.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Ruinen!


Aanbieders op EuroParcs Ruinen

Er zijn vele aanbieders op camping EuroParcs Ruinen.
Suncamp, EuroParcs en TUI verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!
Verder verhuren EuroParcs en TUI hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen worden aangeboden door Suncamp en EuroParcs. Staanplaatsen met eigen douche en toilet worden aangeboden door Suncamp en EuroParcs.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs