Bekijk grote foto's

FKK Naturist Park Koversada

Grote naturistencamping
Direct aan zee gelegen
Rotssttrand met kiezels
Diverse sporfaciliteiten
Watersportmogelijkheden
Restaurants
Animatie hoogseizoen
Vrsar, Porec, Novigrad

Boek FKK Naturist Park Koversada bij:

 SAFARITENTEN
 GLAMPING STACARAVANS

Camping FKK Naturist Park Koversada, Istrië

Op korte afstand van het kleine dorpje Vrsar ligt naturistencamping Park Koversarda. Op het gebied van sport en recreatie dé vakantieplek in Istrië om te verblijven.De ligging aan de baai van Limski en direct aan de Adriatische kust met een langerekt kiezelstrand, rotstrand en zandstrand, maakt dit een topplek. Vrsar bereik je vanaf de camping met het gezellige toeristentreintje.

Volop goede voorzieningen voor een topvakantie
Naturist Park Koversada ligt in het 85 ha grote heuvelachtige landschap met weiden en kleine bomen. Na een dag aan zee kun je diverse restaurants bezoeken voor een heerlijke maaltijd. Wordt het een heerlijke vismaaltijd of ga je voor vegetaries. En dan s'avonds genieten van een heerlijk verfrissend drankje bij de gezellige beachbar.

Glamping op een naturistencamping
Natuurlijk is jouw safaritent zo ingericht dat je in de compleet ingerichte keuken een heerlijke maaltijd kunt maken. Op de camping vind je twee supermarkten met een goed en uitgebreid aanbod. Verder kun je ook een gezellig shoppen in de diverse winkeltjes. Voor de jongste bezoekers is er in de avond een gezellige minidisco. Ook worden er s'avonds gezellige muziekavonden en andere thema-avonden georganiseerd.

Lekker actief bezig op het water
Voor sportieve gasten zijn er tennisbanen, basketbal-, voetbal- en handbalvelden en beachvolleybalnetten. Ook wandelaars en sportieve fietsers kunnen hier hun hart ophalen. En ben je liefhebber van watersport dan kun je hier volop snorkelen, windsurfen of waterskiën. Het rostsstrand met kiezel heeft ligplaatsen van beton en natuursteen, een zandstrand voor kinderen en uitsluitend bestemd voor FKK bezoekers. Op Camping Koversada is WIFI.

In de omgeving genoeg te doen en te zien
Bezoek vanaf de camping het pittoreske Vrsar. Hier kun je door de smalle straten slenteren, shoppen en genieten van een heerlijk ijsje. Even een middagje actief in de schaduw doorbrengen? Bezoek dan de Jama grotten van Baredine. De ondergrondse stalagmieten, stalactieten en ondergrondse meren bij het plaatsje Nova Vas, zorgen voor een leuke kampeervakantie en geven ook nog eens de nodige afkoeling. Verder heel leerzaam en spannend voor de kinderen.




Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping FKK Naturist Park Koversada!


Aanbieders op FKK Naturist Park Koversada

Op camping FKK Naturist Park Koversada staan meerdere kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door Gebetsroither en VacanceSelect. Easyatent heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
VacanceSelect verhuurt hier glamping stacaravans. Gebetsroither en VacanceSelect verhuren hier tourcaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
Bekijk Prijs
Bekijk Prijs