Bekijk grote foto's
Terrassencamping Portugal/Algarve
Zwembad en apart kinderbad
Zandstranden op 2000 meter
Tennisbanen, sportveld
Speeltuin, animatie
Restaurant/bar/kleine supermarkt
Lagos, Silves en Cabo de São Vicente
1,5 km van Praia da Luz
2 km

Boek Orbitur Valverde bij:

 STACARAVANS

Camping Orbitur Valverde, Algarve

Camping Orbitur Valverde is een middelgrote Portugeese camping, gelegen tussen de populaire badplaatsen Lagos en Praia da Luz, met ruime plekken en met een zandstrand op 2 km. Een heerlijke uitvalsbasis om de Algarve te verkennen. De kampeerplaatsen bieden privacy en de meeste zijn in de schaduw gelegen. Het zwembad en het peuterbad zorgen voor de nodige verkoeling. Tijdens de maanden juli en augustus is er een animatieprogramma. De winkel voorziet in alle basisbehoeften en verder heeft de camping ook een bar, afhaal, restaurant en tennisbanen.

De omgeving is paradijselijk: een prima uitvalsbasis voor tochten in de omgeving
Aan ruimte geen gebrek op camping Valverde: je verblijft hier op een heerlijk uitgestrekt terrein aangelegd op terrassen. Sommige plaatsen hebben daardoor een wijds uitzicht. Al vroeg in het seizoen zijn de temperaturen hier heel aangenaam! Er is hier een zwembad voor groot én voor klein. Maar je kunt ook op allerlei andere manieren aan lichaamsbeweging doen: van fietsen tot tennis! De faciliteiten zijn netjes onderhouden.

De camping ligt in het rustige gedeelte van de Algarve maar er is genoeg te beleven
Op 1,5 km landinwaarts van camping Valverde ligt het stadje Praia da Luz en op 6 km ligt de stad Lagos. Het strand van Praia de Luz ligt het dichtste bij de camping. Het heeft een lange boulevard en een prachtig zandstrand dat zich uitstrekt vanaf de bekende zwarte vulkanische berg Rocha Negra. In het waterpark ‘Slide en Splash’ in Lagoa zullen kinderen van alle leeftijden zich vermaken. Er is een dierentuin in Lagos of probeer 60 km verderop de dierentuin met zwembad in Albufeira. Een dagje uit in Lagos is echt een aanrader. Het is nu een van de gezelligste steden van de Algarve en was ooit de belangrijkste handelsstad van Portugal voor Afrika. De stad heeft een indrukwekkende geschiedenis die je terugvindt in de historische gebouwen.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Orbitur Valverde!


Aanbieders op Orbitur Valverde

Eurocamp verhuurt op camping Orbitur Valverde stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs