Vakantiepark als alternatief voor wintersport en carnaval 2021

 29 Juli 2020   Typisch Fem

Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Zeeland


Deze zomer lopen ze dankzij alle coronaonzekerheden als een tierelier: de vakantieparken in Nederland. En ook voor de herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie volgend jaar zien we de aanvragen al binnen komen. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat de kansen op carnaval en wintersport komend jaar niet al te groot zijn.

Zoekmachine voor vakantieparken

Wil jij niet achter het net vissen en alvast een vakantie in eigen land vastleggen? Bekijk dan eens onze zoeksite voor jouw bungalowparkvakantie, selecteer Nederland en maak een keuze uit maar liefst 283 parken! Om het nog wat overzichtelijker te maken, hebben we alvast diverse top 10 lijsten voor je samengesteld. De meest populaire vakantieparken aan zee of juist in een bosrijke omgeving? De leukste bungalowparken met kinderen of de vakantieparken met de gaafste zwembaden? Zo wordt kiezen wel heel makkelijk.

Let op: de maand augustus 2020 zit op de meeste parken wel volgeboekt. Voor de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie 2021 zijn er (nu nog) genoeg mogelijkheden. Grijp je kans nu het nog kan!

Uitwaaien in Friesland


Herfstvakantie in Nederland

Met een niet geboekte of geannuleerde zomervakantie, wil je zo snel mogelijk iets nieuws in het verschiet hebben. Dat snappen wij. Het is bovendien nog niet duidelijk of je komend najaar naar het buitenland op vakantie kunt. Dan kun je dus maar beter zorgen voor een leuk tripje in Nederland. Vakantieparken als Landal, Roompot en Center Parcs spelen hier druk op in en lanceren nu al aanbiedingen voor deze periode, vaak inclusief omboekgarantie. Ook Dutchen, aanbieder van vakantievilla’s op kleinschalige vakantieparken in Nederland, is een aanrader. Als je van luxe en natuur houdt tenminste ;-).

Aqua Mundo, een subtropisch zwemparadijs tijdens de krokusvakantie op Center Parcs


Carnavalsvakantie en krokusvakantie in eigen land

Normaal gesproken ga jij op wintersport of sta je in de kroeg carnaval te vieren. Komend jaar zou je carnavalsvakantie er echter wel eens heel anders uit kunnen zien... Om ervoor te zorgen dat je de vakantie toch leuk invult, kun je gaan voor een gezellige familievakantie in een bungalowpark in Nederland of België. In plaats van skiën, ga je gewoon lekker zwemmen of bowlen. In plaats van apfelstrudel en wienerschnitzel kies je voor gourmetten in je eigen huisje. En in plaats van in je clownspak hossen, wandel jij komende vakantie in de bossen. En hé, je komt er vast achter dat dat ook een fantastische manier van vakantievieren is!
Anderen lazen ook onze blogs over  2021CarnavalwinterNederlandse kustNederlandvakantievakantieparkenvakantiewoningherfstvakantieCenterParcsLandalRoompotDutchenluxetent