Landal GreenParks geeft inspiratie voor thuis tijdens de meivakantie

 28 April 2020   Huurtent

Dans de stoere Bollo Berendans


Helaas zal de meivakantie 2020 niet zijn zoals verwacht, een heerlijke vakantie in bijvoorbeeld een van de vakantieparken van Landal GreenParks.
Om deze periode thuis voor gezinnen kleur en een beetje Landal-vakantiegevoel te geven heeft Landal een digitale omgeving gecreëerd met Landal TV.

Op het Youtube kanaal van Landal vind je elke dag van de meivakantie, tussen 27 april en 10 mei. leuke actieve filmpjes voor kinderen van 3 tot 6 jaar en ook voor de wat oudere kinderen tussen 6 en 9 jaar.

Heb jij zin in een dansje? Zoek dan snel in het uitzendschema wanneer Bollo uit zijn bol gaat, leer de pasjes en dans samen met je moeder de stoere Bollo Berendans. Of wil jij nog iets moois knutselen voor oma of opa, wat dacht je van een insectenhotel?

Knutselen met Landal


En voor alle keukenprinsesjes en -prinsen heeft Daan de lekkerste dingen in petto, dat wordt genieten van een brownie of een koekjestrommel vol zandkoekjes.

Kookinspiratie met Landal TV


En ben jij toe aan een leuk verhaal ga dan met Bollo op avontuur. Met Joey beleef je de leukste avonturen.

Beleef de spannendste avonturen met Bollo


En ben jij toe aan een Life Hack dan weet Dave dé oplossing voor je vieze schoenen.

Aboneer je op het Youtube kanaal van Landal TV en vind de digitale plek waar tijdens de meivakantie elke werkdag 4 vrolijke en inspirerende video's op het YouTube kanaal te zien zijn. Bollo is van de partij voor de allerjongsten en voor de oudere kids zijn er coole life hacks.

En wat leuk als je dan ook nog eens je schaal met brownies deelt onder #ontdeklandal.

P.S. er is trouwens ook een gratis Bollo-app. Ga samen met Bollo op ontdekkingsreis en beleef de leukste avonturen. Een leuke app voor de jongste kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Peuters en kleuters kunnen hier drie leuke spelletjes spelen, Zoek de verschillen, Egeltje Prik en Memory.

Anderen lazen ook onze blogs over  LandalknutselenCorona2020meivakantie