Glampen in de herfstvakantie

 13 Oktober 2021   Typisch Fem

Glamping in de herfstvakantie? Je denkt er misschien niet als eerst aan, maar met een dikke trui en een regenjas mee is het meer dan prima te doen! Sommige glampingaccommodaties in Nederland en België zijn zelfs voorzien van verwarming. Zo heb je van eventuele kou of regen helemaal geen last. Sterker nog: wij kunnen ons geen beter jaargetijde voorstellen voor het jaarlijkse familieweekend of dat romantische midweekje met z’n twee.

Lastminute boeken

Voor het noorden en midden van ons land is het al bijna zover: op 18 oktober begint de herfstvakantie. Het zuiden is een weekje later aan de beurt en heeft vakantie van 25 tot en met 31 oktober 2021. De hoogste tijd voor een lastminute boeking dus! Met fijne kortingen, want de komende, winterse feestmaanden worden al duur genoeg.

Glampingorganisaties met herfstkorting

Er zijn aardig wat glampingorganisaties die de herfstvakantie nog specifiek in hun aanbod hebben. Neem bijvoorbeeld Villatent, Landal, Roompot en Europarcs. Al vanaf zo’n 200 euro zit je deze najaarsvakantie een week lang met je gezin op een gezellige camping of groen vakantiepark. Wat denk je van Limburg of Gelderland? Of de Zeeuwse kust? Keuze genoeg nog.

Herfst beleef je bij Landal

Tent, chalet, bungalow of vakantiehuis?

Villatent heeft vooral tenten in het assortiment, dit is natuurlijk extra betaalbaar en geeft het ultieme kampeergevoel. Landal heeft naast campings met safari- en lodgetenten ook vakantieparken met chalets en bungalows in de aanbieding. Je betaalt net iets meer dan voor een tent, maar daar krijg je dan ook lekker voor comfort voor terug. Met al die herfstkleuren buiten en de kachel aan binnen kan jouw herfstvakantie niet meer stuk!

Glampen aan zee, aan een meer of in het bos

Ook Roompot staat niet alleen bekend om haar campings maar ook om haar vakantieparken met huisjes, lodges en zelfs villa’s. Je selecteert heel makkelijk op parken in het bos, aan zee of aan een meer. En een aantrekkelijke korting voor herfstvakantie? Check.

Herfst vier je met Europarcs


Hetzelfde geldt voor Europarcs, die ook adverteren met herfstkortingen en volop parken hebben in Nederland en België. Het merendeel van hun aanbod zijn chalets. Daarnaast kun je kiezen voor appartementen, bungalows en groepsaccommodaties.

Wie neem jij mee op herfstvakantie?

Als we een suggestie mogen doen: je partner en/of gezin. Welk kind wordt er niet blij van een weekje buiten spelen, verstoppertje doen in het bos of vliegeren op het strand? Of denk eens aan je ouders, vrienden, neven en nichten of wat ons betreft je collega’s. Sommige mensen zijn door alle coronaperikelen al een hele tijd niet met vakantie geweest. Neem het ervan nu alle parken open zijn en het veilig reizen is. Samen. Gewoon omdat het zo gezellig is!

Op onze aanbiedingen pagina vind je volop kampeeraanbiedingen voor komende herfstvakantie. Kijk snel of er nog wat voor je tussen zit. Veel plezier!
Anderen lazen ook onze blogs over  2021herfstvakantieEigen LandNederlandse kustBelgiëNederland