Bijzondere Campingplekken

Ben je op zoek naar een bijzondere kampeerplekken? Eens wat anders? Een andere plek dan de standaard camping of het luxe vakantiepark? Hieronder vind je een verwijzing naar onze bijzondere campingplekken.

bijzondere campingplekken op kasteelcampings

Kasteelcampings

Vind je ideale campingplek op een van de campings op een kasteeldomein in Frankrijk. Dit zijn allemaal grotere of kleinere kwaliteitscampings, autonoom of onderdeel van een grotere keten zoals de Les Castels keten, en met een bijzondere atmosfeer en een grote gastvrijheid. Het zijn vrijwel altijd kampeerplekken in de authentieke en groene omgeving van een kasteel, met veel ruimte en ongerepte natuur.

Typische kasteelcampings vind je vooral in de regios Bourgogne, Bretagne en in de buurt van de rivier de Loire.


bijzondere campingplekken op rustieke campings

Rustieke campings

Bijzondere campingplekken vind je op onze selectie van rustieke campings. Het zijn zonder uitzondering extra kleine campings in een natuurlijke, groene omgeving, met veel persoonlijke aandacht van de eigenaren. De nadruk ligt meer op rust dan op amusement, en uiteraard staan de accommodaties op ruime kampeerplekken met veel aandacht voor de omgeving.

Veruit de meeste rustieke campingplekken vind je in alle regios van Frankrijk, maar ook in andere landen is extra klein,rust en groen te vinden.


bijzondere campingplekken op groene campings

Groene campings

Groene campingplekken vind je op kleinere, maar ook op grotere campings en vakantiedorpen. De nadruk ligt hier vooral op de natuurlijke omgeving zoals bossen en bergen, ideaal voor de rust, om te ontspannen of juist voor buitenaktiviteiten als wandelen en fietsen.

Onze selectie van groene campings met verhuur van tenten en/of stacaravans vind je overal in Europa. Om je ervaring helemaal speciaal te maken kies dan voor een lodge- of safaritent op een groene camping!