Prijs en beschikbaarheid
Safaritent (zonder sanitair) op camping l'Ardéchois

Tendi Safaritent

Bezetting : 4-6 personen
Afmeting  : 35m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras      : terras standaard

Meer over deze safaritent (zonder sanitair) op de site van Tendi

De Tendi safaritenten zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen frame, een isolerend dubbel dak met luifel, een houten vloer met veranda. De safari-tenten zijn compleet ingericht zodat jouw vakantie niet meer een halve verhuizing is.

Woonruimte/Keuken:
In de tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast/vriesvak. Bestek, pannen, thermoskan, glazen en bekers: het is allemaal aanwezig. In de tent is vaste verlichting en stroom aanwezig. Er is géén stromend water aanwezig in de tent. Hiervoor kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping en evt. aanwezige waterkranen in de buurt van de tent.

Slaapvetrekken:
Bij Tendi slaap je in een heerlijk tweepersoons boxspring (2× 80-200) met dekbed en staat er voor de kinderen een stapelbed (2× 90-200) klaar. Beiden zijn voorzien van klamboes.
Ook is het mogelijk een extra koepeltentje te bespreken voor de kinderen zodat zij hun eigen slaaptentje hebben**. Voor kleine kinderen kunnen we aparte faciliteiten regelen zoals een campingbedje en een kinderstoel.

Tendi heeft de safaritent zo ingericht en aangekleed dat je weinig méér hoeft mee te nemen dan vakantiekleding, hand- en theedoeken en (bad)handdoeken. De bedden zijn bij aankomst volledig opgemaakt. Alles voor een luxe kampeervakantie op een rustige locatie.

**Al de Tendi Safaritenten zijn geschikt voor 4 persoonsbezetting. Mocht je met 2 volwassenen en meer dan 2 kinderen willen boeken, dan kan Tendi voor het 3de en eventueel 4de kind (± vanaf 8 jaar) een bijzettentje (m.u.v. Le Pianacce en Rosselba Le Palme) met velours luchtbedden plaatsen. Hiervoor moet je wel eigen beddengoed (slaapzak/kussen) meenemen. Voor het 3de en of 4de kind worden kosten in rekening gebracht zie Tendi.

bekijk hier prijs en beschikbaarheid