Al 17 jaar: kies de beste kampeervakantie uit alle mogelijkheden...

 

Het begon in 2002...

Deze website is een initiatief van twee enthousiaste liefhebbers van het campingleven, maar dan wel in een luxe tent of caravan.

Voor ons is de combinatie van campingsfeer en gemak dé ideale vorm van vakantie. In het wat kille voorjaar liefst een stacaravan, van alle gemakken voorzien, en in de zomer een ruime bungalowtent met alle basisluxe van thuis.

Als je de websites van de verschillende organisaties bekijkt, valt het op dat er vaak dezelfde campings aangeboden worden. Ook op vakantie zie je op dezelfde camping vaak verschillende tenten en caravans van allerlei aanbieders. Wij dachten dat er behoefte moest zijn aan een overzicht van campings en aanbieders. Je kunt daar op allerlei manieren je voordeel mee doen, zodat je uiteindelijk de beste keuze kan maken.

Al 17 jaar Waardering

Toen wij in oktober 2002 begonnen met deze site hadden wij geen idee van de hoeveelheid positieve reacties die wij zouden gaan krijgen, van onze bezoekers, maar ook van de verschillende aanbieders. Het geeft ons de energie om door te gaan, onze website actueel te houden en uit te breiden met nieuwe informatie.

Het aantal organisaties op onze website is gegroeid en omvat meer dan 55 grote en kleine aanbieders van stacaravans, (bungalow)tenten en glamping accommodatie als lodge- en safaritenten. Des te meer keuze voor onze bezoekers.

In de loop van de jaren hebben we doorlopend verbeteringen aangebracht aan inhoud, vormgeving en functionaliteit. Bovendien hebben we zorgvuldig nieuwe aanbieders toegevoegd om een nóg vollediger overzicht te kunnen presenteren.

De site is in 2015 opnieuw ontworpen en nu volledig 'responsive', dat betekent dat de vormgeving van de site zich aanpast aan het scherm waarop het getoond wordt. Desktop, laptop, tablet of smartphone.

We hebben in al die tijd een duidelijk en onafhankelijk overzicht gemaakt dat enorm gewaardeerd wordt door steeds terugkerende kampeervakantie-zoekers. En regelmatig krijgen we e-mail met complimenten. Mooi toch?

Seizoen 2019

In het afgelopen jaar hebben we ook weer niet stilgezeten. Er is een heleboel functionaliteit bijgekomen, en we hebben goed geluisterd naar onze bezoekers.

Je kunt nu nóg makkelijker filteren via 'Zoek met filters', zodat je nog sneller jouw ideale camping kunt vinden. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat we nóg beter werken op de smartphone.

Het seizoen 2019 is alweer het 17e seizoen waarin wij je kunnen helpen met het zoeken naar de mooiste en voordeligste plekjes bij de verschillende aanbieders. Graag horen wij ook jouw mening en suggesties per e-mail aan info@huurtent.nl.

Januari 2019

Ruud, Robert en Virginie